A fi sau a fi super femeie?

De Unica.ro, pe

Se spune că oamenii se tem de alegeri. Se tem de alegeri pentru că a accepta să urmezi traseul A, înseamnă că automat nu mai poți să te bucuri în nici un fel de priveliștea pe care ți-o putea oferi traseul B.
Să ne imaginăm câteva exemple. Ai ales să te tunzi scurt? Atunci trebuie să-ți iei adio de la buclele cu care ți-ai obișnuit prietenii să te vadă în fiecare an de ziua ta. Ai ales un traseu montan pentru concediul din această vară? Adio și bronzului uniform, accentuat de briza de mare, care trebuia să te țină până în octombrie. Ți-ai convins jumătatea să renunțe la motocicleta cu care te-a cucerit la primele întâlniri?
Atunci și privirile admirative pe care le atrăgeai cu zecile când erai pasager pe două roți, cu tocuri în picioare, vor dispărea din palmaresul tău. Ai ales să-ți întemeiezi o familie? Adio carieră. Sau invers.
Stai puțin! Adio carieră? Sau invers?! În nici un caz. Lumea trebuie să afle că toate teoriile astea prea pline de clasic nu mai sunt de mult valabile (dacă prin absurd au fost valabile vreodată). Trebuie să se spună că femeile pot fi și inteligente și frumoase, și blânde și puternice, și răsfățate și înțelepte. Ba mai mult, trebuie să se strige că femeile pot fi și mame devotate și femei de carieră. Pentru că femeile de lângă noi sunt toate lucrurile astea puse la un loc. Și mai mult. Dar sunt atât de grăbite să-și asume noi și noi roluri și responsabilități, încât uită să tragă linie și facă un calcul – suma aceea care le certifică drept adevărate super femei.
Poate nu e indicat să le abatem de la traseul lor și așa aglomerat, dar de ce să nu le punem pe marginea drumului niște panouri luminoase cât casa prin care să le recunoaște meritele, de la cel mai evident, la cel mai greu de pus în cuvinte?
Ariel, recomandat de Indesit ca ajutor de nădejde pentru super femeile de lângă noi, te invită, ba nu, insistă să-i dedici câteva momente unei super femei de lângă tine și să o nominalizezi în aplicația Super Femeia Ariel de pe pagina de Facebook Ariel România.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!