8 filme care te fac să iubeşti iarna

De Nicoleta Galeteanu, pe

Iarna nu vine doar cu cadouri şi Moş Crăciun. Gerul şi poleiul sunt motive suficiente ca unii să urască sărbătorile de iarna. Dacă te numeri printre ei, iată câteva poveşti impresionante…
 … despre iarnă care te vor face să priveşti altfel iarna.

1. O viaţă minunată

Realizat în 1946 de Frank Capra, „It’s a Wonderful Life” este unul dintre cele mai apreciate filme despre sărbătorile de iarnă.

Cu o distribuţie remarcabilă – James Stewart, Donna Reed, Lonel Barrymore -, şi regizat de nemuritorul Frank Capra, filmul este o minunată poveste care îţi arată cât de frumoasă este viaţa.

2. Singur acasă

Una dintre cele mai frumoase comedii ale anilor ’90, „Singur acasă” a fost filmul care ne-a ţinut ani la rândul de sărbători în faţa televizoarelor.

Uitat acasă, în vreme ce tot familionul pleacă să petreacă sărbătorile de iarnă la Paris, micuţul Kevin nu se plictiseşte deloc cu instruşii care vor să jefuiască reşedinţa.

3. Tăntălăul şi Gogomanul

Iată o incredibilă comedie la care ai râs cu lacrimi în ’90 şi la care te poţi amuza copios şi acum.

Cele mai incredibile idioţenii şi o călătoria plină de peripeţii la Aspen spun destul de multe despre cei doi ameţiţi, Lloyd şi Harry. Ai uitat cumva că Harry rămâne cu limba lipită de telescaun în timp ce încearcă să o impresioneze pe Mary?

Vezi şi alte filme despre iarnă pe pagina următoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!