5 semne că nu eşti atât de deştept cum crezi

De Diana Zagrean pe

O greşeală semnalată e pe jumătate rezolvată. Cu alte cuvinte, dacă ai căzut în capcana „sunt foarte inteligent şi nimeni nu mă înţelege”, numai tu poţi să te opreşti şi să realizezi unde greşeşti. Vezi cele 5 semne că nu eşti atât de deştept cum crezi

Lipsa succesului pe plan profesional

Părerile oamenilor sunt printre cele mai subiective lucruri pe lume, în timp ce facturile plătite la timp şi fluturaşii de salariu sunt mai mult decât obiective.
Dacă ai 35 de ani, te consideri o persoană sofisticată şi inteligentă, dar încă locuieşti cu părinţii şi mergi la spa numai pe cupoane de reducere, poate că ai greşit undeva calculele.
Persoanele inteligente găsesc soluţii să facă bani şi stiu când să preia noi responsabilităţi, nu găsesc scuze pentru orice greutate pe care nu au depăşit-o.

Eşti mereu în centrul unui conflict

Oamenii cu adevărat deştepţi nu-şi petrec majoritatea timpului argumentând diverse lucruri şi certându-se cu toată lumea. Dacă simţi mereu nevoia să demonstrezi că ai dreptate, pe seama colegilor, familiei, prietenilor sau a oamenilor pe care abia i-ai cunoscut, înseamnă că eşti nesigur pe tine şi nu att de deştept pe cum crezi.
Dacă îţi aloci energia pentru a rezolva probleme, în loc să le creezi şi eviţi pe cât posibil conflictele, arăţi că eşti puternic şi inteligent.
 

Eşti veşnic agitat şi ocupat

Te trezeşti în fiecare zi că eşti în criză de timp, că alergi dintr-o criză în alta şi abia ai timp să sufli? Persoanele inteligente găsesc rapid metode prin care să gestioneze timpul în favoarea lor.
Dacă te simţi aşa deştept, de ce alergi mereu de colo colo, ca o găină fără cap?
Nu spune nimeni că nu există perioade mai aglomerate şi situaţii neprevăzute şi urgente, dar dacă toată viaţa ta ai fost în criză de timp şi stresat, poate că faci ceva greşit.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2