Vocea României și MasterChef revin din această toamnă

De Oana Savin, pe
Unele dintre cele mai iubite emisiuni, precum Vocea României, MasterChef și Visuri la Cheie, revin din această toamnă pe micile ecrane. 

Pe lângă producțiile atât de apreciate de public, telespectatorii vor avea ocazia să se întâlnească cu personaje noi în „Profu” sau „Șef sub acoperire”.

Rețeta pregătită de PRO TV este complexă, cu cea mai puternică grilă de programe din ultimii ani!

Spectacolul PRO începe vineri, 6 septembrie, cu Vocea României!

Vocea României și MasterChef revin din această toamnă

Dacă e vineri, e Vocea României! Sezonul nouă îi aduce pe Tudor Chirilă, Smiley, Irina Rimes și Horia Brenciu ca antrenori, iar Pavel Bartoș, gazda show-ului, e mai mult decât pregătit să spună să fie voce! În fiecare vineri, de la 20:30, Vocea României va aduce 8 ediții de audiții pe nevăzute, 4 knockout-uri, o ediție de confruntări și 3 show-uri live.

VLAD duce planul răzbunării până la final în fiecare luni, începând din 9 septembrie! 

Vocea României și MasterChef revin din această toamnă

De la 20:30, în fiecare luni începând cu 9 septembrie, al doilea sezon al serialului VLAD aduce mai multă dramă și mai multă acțiune, iar dragostea se intensifică. Sezonul vine și cu noutăți în distribuție: Elvira Deatcu și Anda Sârbei le vor interpreta pe Delia și Iulia, care vor scoate la iveală o nouă trăsătură a lui Vlad: cea de protector.

Doza recomandată de MasterChef e de luni până joi, de la 22:30!
Vocea României și MasterChef revin din această toamnă

Cel mai bun show culinar de divertisment din lume revine la PRO TV pe 9 septembrie, de la 22:30. Și continuă în primele patru zile ale săptămânii. De luni până joi, Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru și artistul și expertul în vinuri Cosmin Tudoran vor decide soarta celor care visează să obțină șorțul MasterChef!

Las Fierbinți începe pe 10 septembrie și țara o arde pe comedie în fiecare marți și joi, de la 20:30!

Vocea României și MasterChef revin din această toamnă

Nici nu are rost să spunem prea multe. Sezonul 16. Nu s-a schimbat nimic. E la fel de bun. Același umor, situații absurde, viața își continuă cursul firesc. Comic, imprevizibil și real.

Șase, vine Profu’ în fiecare marți, la 21:30, începând cu 10 septembrie!

Vocea României și MasterChef revin din această toamnă

E nonconformist, rebel, carismatic și are o misiune grea: să-și pună amprenta pe educația elevilor dintr-o clasă cu probleme. Mișu (Andi Vasluianu) devine în scurt timp ca un magnet pentru elevi și, prin metodele lui… mai puțin ortodoxe, le câștigă inimile și încrederea. Iar totul se complică atunci când apare Ana Casian (Aida Economu) în peisaj. Adică profa.

Miercurea, din 11 septembrie, se împlinesc Visuri la cheie!

Vocea României și MasterChef revin din această toamnă

De la 20:30, Dragoș Bucur și echipa de arhitecți formată din Alina Vîlcu, Cristina Joia, Laura Boghiu, Omid Ghannadi și Valentin Ionașcu sunt pregătiți să ofere șansa la un nou început pentru 13 visuri. Oameni puternici, care au povești de viață impresionante vor surprinde în fiecare ediție prin curajul și puterea de a merge mai departe.

De joi, 19 septembrie, intră un Șef sub acoperire!

Vocea României și MasterChef revin din această toamnă

Imediat după Las Fierbinți (și înainte de MasterChef), de la 21:30, vedem ce face un Șef sub acoperire. Companii mari, ale căror produse/servicii le folosim cu toții, vor avea, timp de mai multe zile, un “nou angajat”: șefii companiilor intră sub acoperire și trec la muncă – mătură străzi, împart colete, fac blatul de pizza și multe altele. Reușesc ei oare să descopere ce funcționează și ce nu în propriile companii, si, mai ales, se descurcă ei în postura de simpli angajați?

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!