Victor Socaciu, internat în stare gravă la spital. Artistul ar avea COVID-19

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 12 aprilie 2021, 10:49
Victor Socaciu ar fi internat în stare gravă într-un spital din București, după ce ar fi fost infectat cu virusul SARS-CoV-2. Artistul ar fi avut nevoie de masca de oxigen, după ce plămânii ar fi fost afectați serios. 

Victor Socaciu, în vârstă de 68 de ani, ar fi ajuns în stare gravă la un spital din București, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Forma mai severă a bolii COVID-19 ar fi fost influențată de comorbiditățile de care suferă artistul. Folkistul are diabet, iar cu mai bine de zece ani în urmă a suferit o intervenție de transplant de rinichi.

În perioada 29 – 31 martie, Victor Socaciu a organizat la Breaza cea de-a 30-a ediție a Festivalului „Om Bun”, un spectacol de folk. Evenimentul a fost organizat cu respectarea normelor impuse de pandemia de COVID-19 și s-a desfășurat în mare parte online. În sala au fost doar câțiva spectatori, potrivit cancan.ro.

Citește și: Ce mănâncă Ramona Bădescu pentru a arăta perfect la 52 de ani. Actrița are și un truc matinal care face minuni pentru siluetă

De ce a dormit George Burcea două luni în fața blocului Vivianei Sposub

Emily Burghelea a născut. Prima imagine cu fetița

Prințul Philip, acuzat în repetate rânduri că a înșelat-o pe Regina Elisabeta a II-a

„În sala în care vom performa, live, vom avea o mână de spectatori, pur şi simplu pentru atmosferă, crearea unei atmosfere, să nu cântăm la un perete, ci să cântăm la 20 – 30 de oameni şi atunci acel schimb energetic pe care îl presupune dialogul artistic să fie posibil”, a transmis Victor Socaciu înainte de festivalul care are loc în fiecare an, din 1991.

Sursă foto: Oana Dinu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!