Un regizor iranian a fost ucis de părinți pentru că nu s-a căsătorit până la 47 de ani

De Unica.ro, pe

Regizorul iranian Babak Khorramdin a fost ucis de părinții săi la 47 de ani, pentru că nu se căsătorie până la vârsta pe care o avea. Bărbatul a fost omorât de părinți, iar apoi dezmebrat, în urma unei discuții violente pe teme căsătoriei.

Potrivit autorităților locale, cadavrul tranșat al regizorului a fost descoperit într-o valiză, în Ekbatan, un cartier din vestul Teheranului. Părinții ucigași și-au recunoscut fapta și au mai mărturisit că și-au omorât și fiica cu ginerele ei, în urmă cu doi ani.

Citește gratuit ediția de mai a revistei Unica. O găsești AICI

După ce l-au ucis, cei doi și-au dus fiul în baie și i-au tăiat corpul în bucăți, pe care le-au pus într-un geamantan. Aceștia au dus apoi valiza și au lăsat-o pe o stradă din cartier.

„Din cauza certurilor pe care le-am avut, l-am sedat duminică dimineață oferindu-i anestezice, apoi l-am înjunghiat mortal. Apoi i-am dezmembrat corpul și l-am aruncat în cel mai apropiat coș de gunoi, pe stradă, împreună cu soția mea”, a spus tatăl Babak Khorramdin, citat de presa internațională.

Babak Khorramdin era cunoscut pentru realizarea mai multor lungmetraje și scurtmetraje, printre care se numără „Crevice”, „Hole” sau “Oath to Yashar”.

Colegii săi de breaslă au fost șocați de aflarea tragediei.

„Babak a fost cineast și acum câțiva ani l-am întâlnit deseori în cercurile culturale și artistice din Londra. Am auzit că îi era dor de familie și s-a întors în Iran, iar acum am văzut această veste oribilă și nu-mi vine să cred”, este mesajul postat de Parviz Jahed, cineast și critic, pe pagina sa de Instagram.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!