Tatăl fraților Nedelcu, foști concurenți Exatlon, condamnat la închisoare pentru agresiune sexuală

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 07 ianuarie 2022, 17:59

Ștefan Nedelcu, tatăl foștilor concurenți Exatlon România Alexandru și Gabriel Nedelcu, a fost condamnat la închisoare, la sfârșitul anului 2021, pentru agresiune sexuală.

Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, agresase sexual o fată de 12 ani, potrivit Fanatik.

Pe Alex și Gabriel Nedelcu i-am văzut în sezoanele 1 și 3 al show-ului Exatlon. Cei doi frați se ocupă împreună cu tatăl lor de o școală de dans pe care o dețin, aflată în municipiul Buzău.

Ștefan Nedelcu este profesor suplinitor de biologie și educație fizică la școala gimnazială din comuna Merei, Buzău, iar în vara anului trecut a fost arestat pentru că a agresat sexual o minoră.

Citeşte şi: Fiul cel mic al lui Ilie Dumitrescu, Toto, condamnat la închisoare cu suspendare

Potrivit anchetatorilor, tatăl fraților Nedelcu a reținut o fată de 12 ani după ore, a încuiat ușa clasei și a sărutat-o pe gură. Fata le-a povestit părinților, iar aceștia a depus o reclamație. Imaginile inregistrate de camerele video din școala unde a avut loc incidentul au dovedit că fata nu minte, iar Ștefan Nedelcu și-a recunoscut vina. Bărbatul a fost atunci arestat preventiv pentru 24 de ore, iar instanța l-a plasat ulterior în arest la domiciliu pentru 30 e zile.

Potrivit informațiilor aflate de sursa menționată mai sus, Ștefan Nedelcu a fost condamnat în primă instanță la 3 ani de închisoare. Pedeapsa este cu suspendare în condițiile în care bărbatul va respecta regulile impuse de judecători. De asemenea, tatăl fraților Nedelcu va trebui să presteze muncă în folosul comunității pentru 90 de zile și să achite 1.300 de lei pentru cheltuielile de judecată. Ștefan Nedelcu a făcut recurs la începutul acestui an.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!