Simfonia lalelelor. Când este și unde se ține

De Unica.ro pe
Simfonia lalelelor, unul dintre cele mai cunoscute festivaluri din România, are loc și anul acesta, între 12 și 14 aprilie, la Pitești. De 42 de ani, orașul respectă această tradiție și reunește, pentru câteva zile, producători locali și străini de flori, organizând totodată diverse spectacole și activități care au legătură cu florile, dar și concerte și parade.

Când este simfonia lalelelor 2019

Simfonia lalelelor 2019 are loc de vineri până duminică, în zilele de 12 – 14 aprilie. Expoziția de flori se va ține la Casa Cărții din Pitești, iar parada florilor se va desfășura pe traseul Primăria Pitești – Casa Cărții, vineri 11 aprilie.

Biletul de intrare la expoziție este de 5 lei pentru adulți și 2 lei pentru elevi, studenți și pensionari. Anul acesta, în cadrul expoziției, participanții vor putea admira aranjamente florale spectaculoase și chiar obiecte de design interior decorate cu flori.

Sâmbătă, de la ora 10.00, organizatorii le-au pregătit piteștenilor, dar și celor care tranzitează ori vizitează orașul cu această ocazie, un cros al lalelelor, în parcul Lunca Argeșului.

Unde se ține simfonia lalelelor 2019

Simfonia lalelelor 2019 se desfășoară în Piața Vasile Milea și la complexul Casa Cărții din Pitești. Activitățile conexe festivalului vor avea însă loc prin tot orașul. Municipalitatea a pregătit mai multe spectacole pentru cei care așteaptă cu nerăbdare, și în acest an, îndrăgitul festival.

În cele trei zile de Simfonia lalelelor, participanții sunt așteptați la un spectacol de muzică folclorică, la unul de muzică ușoară, la un show de lumini și sunete, care va avea loc la fântâna muzicală din piața primăriei, dar și la concerte de muzică simfonică ori proiecții de filme și piese de teatru.

Cine cântă la simfonia lalelelor 2019

La Simfonia lalelelor 2019 vor participa o mulțime de artiști cunoscuți, îndrăgiți de publicul din România. Printre aceștia se numără Lora, care va concerta sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 20.00, în fața Primăriei Pitești, dar și trupa Zdob și Zdub, care va cânta în aceeași zi, de la ora 21.00.

Ulterior celor două concerte, organizatorii le-au pregătit participanților la Simfonia lalelelor 2019 și un impresionant foc de artificii, începând cu ora 22.00.

După spectacolul muzical și cel de artificii, începând cu ora 22.15, va începe show-ul de lumini și sunete, de la fântâna muzicală.

Simfonia lalelelor 2019 se va încheia duminică, 14 aprilie, cu două proiecții de filme. La ora 11.00 este programat un film pentru copii,  „Proiectul Florida”, la cinematograful „București”, iar la ora 18.00 va fi difuzat filmul românesc „Oh, Ramona”.

Programul complet al festivalului Simfonia lalelelor 2019, poate fi văzut aici

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro