Scooter, în concert la Bucureşti

De Nicoleta Galeteanu pe

Cea mai cunoscută trupă electro din Germania, Scooter, anunţă un concert fulminant pentru fanii din România în vara acestui an. Se anunţă focuri de artificii şi efecte spectaculoase.
Pentru a treia oară în concert la Bucureşti, trupa germană hardcore techno – formată din H.P. Baxxter, Rick J. Jordan şi Michael Simon – va cânta sâmbătă, pe 5 iunie, la Arenele Romane din Capitală, cu prilejul turneului de promovare al celui mai nou album lansat, „Under the radar Over the Top„.

Pentru spectacolul exploziv pe care îl promite Scooter, organizatorii trebuie să se pregătească cu bere, gheaţă, votcă, lumânări şi draperii închise la culoare.

Cu peste 14 albume lansate de-a lungul timpului, Scooter se laudă cu vânzări record de peste 25 milioane albume vândute în toată lumea şi cu un palmares de 80 discuri de aur şi platină.
 
Înfiinţată în 1994 ca trupă hard dance, cei trei membri s-au făcut imediat remarcaţi, odată cu lansarea piesei „Hyper Hypera, care a devenit unul dintre cele mai de succes hituri dance ale anului.  
 
Trupa a mai concertat la Bucureşti în 2004 şi în 2006. Evenimentul din acest an va avea loc sâmbătă, 5 iunie 2010, ora 20:00, la Arenele Romane din Bucureşti.
 
Biletele se pot procura din reţelele magazinelor Flanco, librăriile Diverta şi de pe site-ul ticketfan.ro, la preţul de 100 lei.

Foto: Mediafax 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro