Reportaj cutremurător din Spitalul Universitar: „Eșecul statului român se vede în tăcerea sacilor negri!”

De Raluca Vițu, pe

Au trecut 19 luni de la începutul pandemiei de COVID-19, iar situația din sistmeul medical românesc este din ce în ce mai îngrijorătoare. În spitale nu mai există paturi libere pentru bolnavi, nici tărgi, iar echipamentele medicale nu sunt întotdeauna suficiente să facă față numărului mare de pacienți. Medicii nu au loc pentru a pune pacienții și sunt nevoiți să găsească fel de fel de soluții pentru a face față numărului mare de bolnavi cu COVID-19 care ajung, de cele mai multe ori, în stare gravă la ei.

Din păcate, România a ajuns pe primul loc în Europa și pe locul 3 în lume la decesele de COVID-19. Situația este realmente catastrofală în București, iar medicii au ajuns să transfere pacienți în alte orașe. Eforturile făcute de medici pentru a le salva viața bolnavilor sunt efectiv supraomenești.

Citeşte şi: Medicul Mihai Craiu, care sunt combinațiile mortale de medicamente anti-COVID-19 care circulă pe net

Publicația Recorder a făcut un reportaj cutremurător la Spitalul Universitar din Capitală, unde pacienții cu COVID-19, toți nevaccinați și ajunși în stare gravă acolo, sunt tratați la grămadă, din lipsa de loc.

Acest reportaj, ce prezintă coșmarul produs de inconștiența celor care aleg să nu se imunizeze, conține imagini ce vă pot afecta emoțional. Puteți vedea materialul video mai jos.

„Imaginile pe care le-am surprins sunt atât de puternice încât nu mai au nevoie de vreo figură prezidențială care să anunțe falimentul statului român. Eșecul e vizibil în privirile speriate ale bolnavilor, unii dintre ei așezați pe scaune, cu tubul de oxigen la picioare, e vizibil în deznădejdea și în epuizarea cadrelor medicale, în tăcerea sacilor negri, cu fermoar, care sunt cărați în neștire pe holuri”, au spus cei care au făcut materialul, potrivit publicației Recorder.

Foto – captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!