Povestea câinelui care a supraviețuit după ce fusese injectat letal și îngropat într-o pădure

De Unica.ro, pe

Caz uluitor în nordul Rusiei. Un câine fără probleme de sănătate căruia i s-a făcut o injecție letală, apoi a fost îngropat de stăpâni, a supraviețuit și a reușit, în mod uimitor, să iasă din groapă și să plece în căutare de ajutor.

Kiryusha, un ciobanesc german de șapte ani, a fost îngropat de stăpâni într-o pădure. Animalul a reușit să se dezgroape și s-a târât la marginea celui mai apropiat drum unde a fost găsit de Olga Lystseva, o femeie de 39 de ani, care a trecut întâmplător cu mașina pe lângă câine.

Citește gratuit ediția de octombrie a revistei Unica. O găsești AICI.

Inițial, femeie a trecut pe lângă patruped fără să-l bage în seamă, dar după mai mulți kilometri, aceasta s-a întors, a luat câinele și l-a predat unui serviciu de salvare a animalelor, numit Kind City, din orașul Ukhta.

A găsit câinele ud și epuizat pe marginea drumului. Olga a luat-o pe Kiryusha în mașină, i-a de mâncare, iar când a ajuns în orașul Ukhta, l-a predat unui serviciu de salvare a animalelor abandonate numit Kind City. Cei de la centrul respectiv au făcut investigații ș i-au descoperit stăpânii câinelui, în orașul Yemva. Aceștia au explicat că au decis să eutanasieze câinele pentru că nu era sănătos și au recunoscut că i-au injectat un medicament letal animalului, iar apoi l-au îngropat departe de casă, aproape de autostrada Ukhta-Syktyvkar.

După mai multe de teste, un medic veterinar a constatat că animalul nu avea niciun fel de problemă medicală și era sănătos tun. Confruntați cu aceste informații, stăpânii au recunoscut că a fost „o greșeală” și și-au cerut scuze. După ce un post local de televiziune i-a prezentat povestea, Kiryusha și-a găsit o familie adoptivă.

sursa foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!