Te ajută pastilele să slăbeşti?

Eşti hotărâtă să dai jos kilogramele, însă nu ştii ce dietă te-ar ajuta mai bine? Află care sunt avantajele şi dezavantajele slăbirii naturale…

… şi ale celei cu pastile şi decide ce anume ţi se potriveşte.    

De multe ori, ne dorim atât de mult să slăbim, încât nu mai ţinem cont de sănătatea noastră. Vrem să slăbim cât mai repede şi  fără prea mare efort. Dacă te afli şi tu în această situaţie, vezi dacă te pot ajuta sau nu pastilele de slăbit.

Ele te pot face să scapi mai repede de kilogramele în plus, însă nu este indicat să le iei pe o perioadă mai lungă de o lună de zile. Există pe piaţă şi pastile pe bază de plante care au mai puţine efecte secundare.  

Cum te ajută pastilele în lupta cu kilogramele?

Într-o cură de slăbire, poţi apela la medicamentele de slăbit, atâta timp cât nu te rezumi doar la utilizarea lor. Acestea îţi oferă posibilitatea de a slăbi  repede, fără să te înfometezi, însă după ce nu le mai iei rişti să pui înapoi kilogramele pierdute.

Dacă le iei pentru o perioadă mai lungă de timp, pastilele pot favoriza apariţia bolilor de inimă, a creşterii tensiunii arteriale şi a atacurilor de cord. De asemenea, ele îţi pot produce o stare de nervozitate, de oboseală, de iritaţie sau pot determina căderea părului.
 

Se poate şi fără medicamente

Dacă vrei să slăbeşti sănătos, poţi apela la dietele naturale. Ele te pot ajuta foarte mult să scapi de şunculiţele inestetice, iar dacă le mai şi asociezi cu exerciţii fizice regulate, poţi obţine rezultate remarcabile. Mai mult, o cură de slăbire pe cale naturală te poate ajuta să-ţi detoxifici organismul, deoarece, în general, dietele naturale presupun renunţarea la grăsimi şi adoptarea unei alimentaţii echilibrate.

Nu vei mai avea senzaţia de balonare, vei avea mai multă energie, mai multă poftă de viaţă şi o digestie mai bună.Dacă alegi această cale, trebuie să ştii că rezultatele nu sunt imediate şi va fi nevoie să te obişnuieşti să faci mişcare.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!