O pisică, arestată pentru trafic de droguri, a evadat dintr-o închisoare de maximă siguranță

De Unica.ro, pe
Pisica, reținută de polițiștii din Sri Lanka, a fost acuzată de trafic de droguri și contrabandă cu cartele SIM. Aceasta a ajuns într-o închisoare de maximă de securitate, dar a reușit să evadeze.

O pisică a fost prinsă  de serviciile de informații în timp ce căra la gât, într-o pungă, două grame de heroină, două cartele SIM și un card de memorie. Aceasta a fost arestată și dusă de autorități în penitenciarul de maximă securitate Welikada din Colombo, capitala țării.

Citește online gratuit numărul de august al revistei Unica

Însă, potrivit ziarelor locale, felina ar fi evadat din camera în care era închisă.

În Sri Lanka, animalele și păsările sunt folosite adesea de către traficanții de droguri pentru a le transporta ilegal substanțele și alte lucruri. Săptămâna trecută, polițiștii au capturat și un vultur folosit pentru a transporta droguri în suburbiile capitalei Colombo.

Citește și: Un bărbat dă vina pe pisica familiei pentru că soția sa a rămas însărcinată

În Sri Lanka violul, traficul de droguri și crimele se pedepsesc cu moartea, dar niciun deținut nu a mai fost executat din 1976. Pentru că administrația se confruntă cu probleme extrem de mari, s-a gândit să reintroducă execuțiile, spre nemulțumirea Uniunii Europene și a ONG-urile care lupta pentru apărarea drepturilor omului. Acestea condamnă intenția autorităților și afirmă că o astfel de pedeapsă este „crudă, inumană și ineficientă în lupta cu traficul de droguri”, potrivit Cancan.ro.

Sursă foto: Shutterstock.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!