O femeie a murit înecată în timp ce operatorul de la urgențe o certa

De Oana Savin, pe
O femeie din Arkansas s-a înecat în mașina ei, sâmbătă, în timp ce operatorul de la numărul de urgență 911 îi spunea să tacă.

Debra Stevens, în vârstă de 47 de ani, cerea ajutor cu disperare, timp în care operatorul o certa că a intrat cu mașina în apă. La un momnent dat, acesta i-a spus femeii să „tacă”, potrivit unei înregistrări audio pe care poliția a dat-o publicației USA Today.

Potrivit reprezentanților Poliției, ofițerii și pompierii erau „inundați cu telefoane de la cetățeni care se luptau cu viitura”. Astfel că nu au ajuns la timp să o salveze pe Debra Stevens. În declarația oficială s-a spus că efoturile lor au fost diminuate de viitură și de incapacitatea femeii de a le furniza adresa exactă.

Femeia a sunat la 911 și a spus că apa „ajunge până la geamul meu și nu pot ieși și sunt extrem de speriată doamnă”.

Mă puteți ajuta?”, întreabă ea operatorul 911.

În mod repetat,operatorul i-a spus lui Stevens că nu se va îneca.

După 11 minute, operatoarea a certat-o pe Debra, întrebând-o de ce a intrat cu mașina în apă și că aceasta trebuie să îi fie învățătură de minte.

O mulțime de oameni nu își vor pune viețile în pericol pentru că tu te-ai pus singură în pericol”, a spus operatoarea.

Puțin mai târziu, Debra se aude spunând că apa i-a ajuns la gât. Aflată în panică, Stevens a întrerupt operatorul care îi oferea instrucțiuni. Operatoarea iritată i-a spus să „tacă din gură”.

După ce femeia a început să țipe „nu mai pot respira”, operatoarea îi zice: „Doamnă Debbie, respiri foarte bine pentru că țipi la mine. Așadar calmează-te”.

Când ajutoarele au ajuns la fața locului, femeia deja se înecase.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!