Miss Filipine a fost încoronată Miss Univers 2018

De Oana Savin pe
Miss Filipine, Catriona Gray, a fost încoronată, luni, Miss Univers 2018, la finalul concursului de frumusețe ce s-a desfășurat la Bangkok.

Catriona, în vârstă de 24 de ani, deține și titlurile de Miss Univers Filipine 2018 și Miss World Filipine 2018. Tânăra este o filipinezo-australiană prezentatoare de televiziune, cântăreață, model și inițiatoarea unui proiect caritabil în Manila.

Atunci când prezentatorul Steve Harvey a întrebat-o care a fost cea mai importantă șecâie  primită până acum, ea a spus că a învățat să fie recunoscătoare și să caute „frumusețea din viață” în timp ce preda pentru copiii săraci din mahalalele din Manila.

La conferința de presă, Gray a declarat că vrea să viziteze Europa deoarece niciodată nu a mers pe acest continent.

Mi-aș dori cu siguranță să extind platforma pe care o am pentur educație”, a mai spus Gray, favorită a social media.

De asemenea, Catriona a afirmat că a fost pasionată de lucrul cu organizațiile pentru combaterea HIV-SIDA după ce, în urmă cu câțiva ani a pierdut o prietenă din cauza unei complicații provocate de această boală.

Locul doi la Miss Universe 2018 a fost ocupat de Miss Africa de Sud, Tamaryn Green (24 ani). Podiumul a fost completat de reprezentanta Venezuelei, Sthefany Gutierrez în vârstă de 19 ani.

Pentru prima dată în istoria de 66 de ani a celebrului concurs, pe scenă a urcat și un transgender, Angela Ponce, ce a reprezentat Spania. 

Sursă foto: Facebook/Miss Universe 2018

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO