Dupa cati barbati o sa suferi in functie de zodie

De Unica.ro pe

Se spune că fiecare persoană are 3 mari iubiri într-o viață, dar poate suferi de mult mai multe ori. Așadar, haideți să vedem împreună după câți bărbați va suferi fiecare zodie în parte.

Berbec

Nativa berbec va suferi foarte puțin. Ori va avea o singură relație de-a lungul vieții, ori va suferi de foarte puține ori. Nu acceptă să suferă, deoarece consideră ca este o pierdere de timp, așa că nu-și va irosi lacrimile. Va face tot posibilul să treacă peste cât mai rapid și să își continue planurile.

Nu va lăsa niciun bărbat să îi frângă inima și mereu va face în așa fel încât să nu sufere. Nu crede că relațiile eșuate merită lacrimi și suferință și, tocmai de aceea, nu va renunța la inima sa de gheață.

Taur

O să sufere ceva, deoarece se implică în relații de lungă durată, dar nu toate au un final fericit. Va vărsa câteva lacrimi, dar va găsi mereu puterea de a o lua de la capăt. Relațiile de lungă durată își vor pune amprenta, dar nu o va doborî nimic.

O va lua mereu de la capăt, deși știe că există posibilitatea de a fi rănită din nou. Iubirea adevărată este cea care contează cu adevărat și este convinsă că, pentru o relație adevărată, merită suferințe anterioare.

Citeste mai mult pe YVE.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro