Drama unei ucrainence împușcate de ruși în timp ce-și căuta mama. „Doctorii nu vor să-mi spună câte gloanțe au găsit în mine”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 30 martie 2022, 18:34

O femeie din Ucraina, în vârstă de 45 de ani, a povestit pentru BBC cum a fost împușcată de soldații ruși în timp ce își căuta mama pe străzile din oraș.

Natalia Nikolaivna și-a spus povestea de pe un pat de spital, fiind grav rănită de militarii inamici. Femeia spune că a ieșit pe o stradă din orașul ei natal, Polohî, pentru a-și căuta mama care stătea peste drum. Inițial, soldații ruși i-au permis să treacă de la primul punct de control. Dar în timp ce se deplasa spre casa mamei cu mâinile ridicate în aer, a fost brusc lovită de o rafală de mitralieră a soldaților ruși.

Citeşte şi: Mărturisirea cutremurătoare a unei ucrainence violate de soldații ruși. Cazul ei este, pentru prima oară de la începerea războiului, anchetat penal

Am ieșit din casă, eram îngrijorată pentru mama mea, așa că m-am dus să o văd. Locuia pe strada vecină. Am mers apoi spre casa mamei, cu mâinile ridicate, spunând că mi s-a spus deja că pot trece. Dar soldatul a tras o rafală de mitralieră, lovindu-mă în picioare, peste tot de la brâu în jos – a spus femeia.

Natalia a fost dusă la spital de vecini și familie, iar medicii au reușit să-i salveze viața, deși starea ei a fost critică.

“Doctorii nu vor să-mi spună câte gloanțe erau în mine. Am fost împușcată de la brâu în jos”, a spus ea, arătând o rană de glonț în stomac. „Există una aici, și aici, și aici. Totul este deteriorat, și părțile mele intime” – a mai relatat femeia. Natalia are piciorul drept rupt, fixat într-un cadru metalic, genunchiul este spulberat și nu se va mai putea niciodată deplasa ca înainte.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!