O mai ții minte pe partenera lui Alex Velea de la „Dansez pentru tine”? Cum arată ea acum

În 2007, Cristina Stoicescu și Alex Velea au câștigat sezonul patru al emisiunii „Dansez pentru tine” de la Pro TV.

Cristina Stoicescu a concurat pentru soțul ei, George, care suferea de o boală foarte rară. Soțul său fusese diagnosticat cu acromegalie, o boală foarte rară, caracterizată de creșterea extremităților corpului.

Din fericire, Cristina Stoicescu a câștigat 50.000 de euro, pe care a putut să îi investească în sănătatea partenerului ei de viață. Astfel, i-a oferit o șansă la o viață normală.

O mai ții minte pe partenera lui Alex Velea de la „Dansez pentru tine”? Cum arată ea acum

Soțul fostei concurente „Dansez pentru tine” a fost operat într-un spital din Germania, intervenția chirurgicală fiind una de succes. După cum a spus Cristina, 33.000 de euro au fost investiți în spitalizare i operație, pe când 10.000 de euro au fost cheltuiți pe terapia cu raze gamma.

Citește și: Teo Trandafir, despre iubitul care i-a furat primul sărut: „A fost atât de frumos, atât de cumva!”

Citește și: Andreea Ibacka, mărturisiri despre adolescența sa: „Fructul oprit era tare ispititor”

Citește și: Gabriela Cristea, criticată că-și editează fotografiile: „Cum în poze ești așa de slabă? Noi te vedem la TV…”

Citește și: Prințul Harry, lovitură fără precedent pentru tatăl său. Prințul Charles este „profund șocat și rănit”

„Operaţia şi spitalizarea au costat 33.000 de euro, iar şedinţa cu raze gama încă 10.000 de euro”, a povestit Cristina Stoicescu, citată de Cancan. „Dacă nu câştigam concursul «Dansez pentru tine», George nu avea absolut nici o şansă”.

De atunci au trecut 14 ani, iar Cristina și soțul ei încă sunt foarte fericiți împreună. Spre marea lor bucurie, ei au devenit părinți. Împreună, Cristina și George au un băiețel pe nume David. Astăzi, George locurează la o firmă de construcții din Germania, fiind vindecat în totalitate.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!