Cum scapi de arsurile solare în 30 de minute. Trucul unei femei din Texas

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 10 iunie 2021, 16:35

O femeie a descoperit o metodă inedită prin care oricine poate scăpa de arsurile solare într-un timp extrem de scurt. Cindie Allen-Stewart este din Texas și, deși se protejează corespunzător împotriva razelor de soare, se confruntă adesea cu arsuri la nivelul pielii. De curând, Cindie a fost sfătuită de mama ei vitregă să aplice pe zonele de piele care au suferit arsuri solare spumă de ras.

Cindie a povestit în mediul online trucul ei pe care l-a tetat personal și funcționează foarte bine.

„În primul rând, trebuie să cumpărați o spumă de ras cu mentol. Trebuie să fie spumă și neapărat să fie cu mentol. Apoi aplicați crema pe arsură. Poate suna ca un ritual ciudat pentru îndepărtarea părului nedorit, dar trebuie să mă credeți pe cuvânt că funcționează. Lăsați spuma pe piele. Aceasta va începe să scoată toată căldura din corp. S-ar putea să simți o mâncărime, dar asta e bine. Mâncărimea înseamnă vindecare. După aproximativ 30 de minute, volumul spuemi se va micșora și va părea că s-a uscat pe piele. Apoi, veți începe să simțiți o senzație de răcoare. Acesta este un alt semn bun. La sfârșit, îndepărtați spuma cu jetul de apă de la duș. Dacă este necesar, repetați procedura a doua zi”, a explicat Cindie, potrivit lovewhatmatters.com.

Cum scapi de arsurile solare în 30 de minute. Trucul unei femei din Texas

Citeşte şi: Arsurile solare, factori de risc și tratament

Chiar dacă acest truc este bun pentru a scăpa de arsuri, femeia le recomandă tuturor să nu renunțe la folosirea cremelor d protecție împotriva soarelui.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!