Din ce face bani băiatul cel mare al lui CTP. Tudor Popescu a ales un alt drum în viață față de tatăl său

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 30 iunie 2022, 12:57

Celebrul gazetar Cristian Tudor Popescu (65 de ani) își ține viața personală private și nu vorbește în public despre familia sa. Jurnalistul are doi băieți – Tudor Popescu (32 de ani) și Cristian Matei Popescu (27 de ani). Fiul cel mare a ales un alt drum în viață, necălcându-i pe urme tatălui și se ocupă de producție audio-video.

Tudor are propria lui firmă de producție și editare audio-video, a fost editor de sunet în pelicula “Tenis”, în care joacă actorul Andi Vasluianu și a făcut parte și din distribuția filmului “Sunday Morning”. Fiul cel mare al lui CTP este și toboșar, concertând cu trupele “The Pixels” și „Penny Chillin”.

Cristian Matei a avut mari bătăi de cap cu proba de matematică a examenului de Bacalaureat.

Citeşte şi: Cum își câștigă veniturile Alina Sorescu. Artista nu a depins niciodată de banii lui Alexandru Ciucu

Citeşte şi: Alex de la „Insula Iubirii”, de nerecunoscut pe scena de la „Românii au talent” în urmă cu câțiva ani. Cum arăta atunci

Citeşte şi: Oana Zăvoranu, trimisă în judecată pentru șantaj. „Mi-au zis că notarul este prieten”

Citeşte şi: Tudor Chirilă ia o pauză pe plan profesional din cauza problemelor de sănătate

Jurnalistul povestea în urmă cu ceva timp că băiatul cel mic s-a chinuit trei ani pentru a obține un rezultat mediocre la matematică.

„(…) Fiul meu cel mic, Matei, a luat 6,80 la matematică, la Bacalaureat, după trei ani de chinuri. Mi se face pielea de găină când mă gândesc. Trei ani de zile până când și-a luat Bacul, până când s-a hotărât. Și am muncit cu el vreo cinci luni. Acel 6,80 mi se pare echivalentul teoremei Hamilton-Cayley, perla algebrei liniare. A fost al lui 6,80 ala, l-a luat pe bune, a făcut el exerciţiile respective și și-a luat Bacalaureatul”, a spus jurnalistul, potrivit playtech.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!