Cine este polițistul din Bihor care a anunțat pe Facebook unde este amplasat radarul

De Ioana Tătaru, pe
Polițistul din Oradea, Sebastian Drimbe, a devenit celebru după ce a anunțat pe Facebook locul în care a amplasat radarul. Subofițerul are 34 de ani și este tatăl a doi copii.

Sebastian Drimbe, politistul din Bihor

Săptămâna trecută, subofițerul din Oradea, Sebastian Drimbe, a postat pe pagina de Facebook „Radare Oradea” un selfie în mașina de Poliție cu care a ieșit să supravegheze circulația pe Drumul Național 1, între Oradea și Punctul de trecere a frontierei Borș, cu un text în care îi anunță pe șoferi unde era amplasat radarul. Postarea lor a devenit virală și a strâns mii de aprecieri și comentarii.

 

Sebastian Drimbe este tatăl a doi copii

Subofițerul din Oradea are 34 de ani și este tatăl a doi copii. Sebastian Drimbe a lucrat inițial la Poliția Ștei, iar din februarie 2018 a fost transferat mai aproape de Oradea, la Borș. Sebastian este polițist de 10 ani. Anul acesta i-a venit ideea de a patrula în trafic. Acesta s-a înscris în mai multe grupuri de profil unde postează recomandări, teste rutiere, noutăți legislative și chiar poze. Deiși Sebastian este conștient că postările sale pe Facebook nu vor civiliza toți șoferii, acest lucru nu îl oprește să încerce.

Citește și: – Polițistul din Pitești care și-a ucis copilul, a lăsat trei bilete de adio

– Ce a făcut polițistul Ovidiu Andrei când a ajuns acasă, după conflictul cu Boureanu 

Sursă foto: Arhiva Personală Facebook, Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!