Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica cea mică a lui Nicolae al României

De Unica.ro, pe

Nicolae al României are două fiice, Maria Alexandra (10 luni), din mariajul cu Alina-Maria de Roumanie (Binder), și Iris Anna (5 ani), din fosta relație cu Nicoleta Cîrjan. Cu ocazia Nașterii Maicii Domnului – Sfânta Maria Mică, Nicolae al României le-a urat soției lui și fiicei lor „La mulți ani!” în mediul online.

Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica cea mică a lui Nicolae al României

„Nașterea Maicii Domnului este considerată cea mai mare sărbătoare a toamnei, fiind și prima sărbătoare din cursul anului bisericesc. Totodată, această zi specială este și un prilej de bucurie pentru românii care își sărbătoresc onomastica, printre care și soția mea, Alina-Maria de Roumanie, și fiica noastră, Maria-Alexandra.

Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica cea mică a lui Nicolae al României

Vă transmit tuturor un călduros «La mulți ani!»”, a scris Fostul Principe Nicolae pe Facebook, în dreptul unei fotografii cu Alina și cu fiica lor. În doar o oră de la postare, imaginea a strâns 5,5 mii de aprecieri și peste 1,3 mii de comentarii.

„Eleganță, distincție, frumusețe! Respect pentru familia voastră! Adevărata Familie Regală a României!; Of, ce copil frumos! Și ce părinți deosebiți are! La mulți ani, mică prințesă!; Aici, micuța Maria-Alexandra chiar seamănă cu un îngeraș cu aripioare de nea!”, au fost doar câteva dintre comentariile fotografiei.

Citește și:

Fiica cea mare a fostului principe Nicolae a împlinit 5 ani. Cum arată Iris Anna, fetița pe care a recunoscut-o în 2019

Fostul Principe Nicolae, dezvăluiri despre cearta cu familia regală

Primele fotografii cu Alina-Maria, soția fostului Principe Nicolae, însărcinată

Maria-Alexandra s-a născut pe 7 noiembrie 2020 și a fost botezată pe 23 ianuarie 2021, la Mănăstirea Curtea de Argeș, în noua Catedrală Arhiepiscopală cu hramul Sfintei Mucenițe Filofteia și Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil. Nașii micuței sunt Prințul Mihai Ghyka și soția lui, Prințesa Emanuela Ghyka, membri ai familiei nobile din Moldova. La ceremonie, părinții și invitații au purtat ținute tradiționale.

„Prin ținuta aleasă pentru acest eveniment, costumul popular tradițional, am dorit să exprimăm dragostea și respectul pentru valorile românești. Precum și speranța ca fiica noastră, împărtășind aceeași prețuire, să continue opera Reginei Maria. Invitații au purtat costume autentice de Argeș, Bristrița, Câmpulung-Muscel, Drăguș, Vâlcea…”, a arătat comunicatul publicat de Nicolae al României.

Nicolae al României și soția lui își mai doresc copii. „Ne dorim cel puțin doi copii. O să luăm totul pas cu pas, progresiv. Nu știu dacă știți, dar se schimbă viața foarte mult când vine un copil în viața ta”, spunea nepotul Regelui Mihai I, în urmă cu ceva timp.

Nicolae al României și Alina Binder s-au căsătorit pe 30 septembrie 2018, în Sinaia. Sute de oameni, turiști sau localnici, au venit să îi vadă și să-i felicite pe miri.

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, nu a venit la nuntă. Nici mama lui Nicolae, Principesa Elena, nu i-a fost alături. Cei doi miri și-au făcut apariția la prânz, la Biserica „Sfântul Ilie” din Sinaia. Rochia de mireasă a Alinei a fost realizată de Casa Parlor.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!