Ce familie frumoasă are Regina Rania a Iordaniei! Este mama a patru copii

De Adelina Duinea, pe

În luna august a anului acesta, Regina Rania a Iordaniei a împlinit 50 de ani. Doar privind imaginile publicate în mediul online, însă, ți-ar fi greu să crezi că a trăit jumătate de secol.

Regina Rania a Iordaniei și-a petrecut cea mai mare parte a copilăriei în Kuwait, informează Life.ro. De acolo, a plecat să-și ia diploma în administrarea afacerilor la Universitatea Americană din Cairo.

Când a izbucnit primul război din Golf, în 1991, anul în care și-a încheiat studiile universitare, familia viitoarei regine a fost obligată să se refugieze în Iordania.

Ce familie frumoasă are Regina Rania a Iordaniei! Este mama a patru copii

Ce familie frumoasă are Regina Rania a Iordaniei! Este mama a patru copii

Pe cel care urma să-i devină soț, Prințul Abdullah II bin al-Hussein, Rania l-a cunoscut întâmplător la o petrecere.

În luna ianuarie a anului 1993, Rania a însoțit un coleg de muncă la un dineu organizat de sora prințului. S-au cunoscut, s-au plăcut, iar în doar două luni s-au logodit.

Mai mult decât atât, în mai puțin de șase luni de când s-au cunoscut, în iunie 1993, Rania și Abdullah II bin al-Hussein și-au oficializat relația.

Șase ani mai târziu, înainte de a se stinge din viață, Regele Hussein bin Talal l-a numit urmaș la tron pe Abdullah II bin al-Hussein.

Astfel, la doar 28 de ani, în 1999, Rania a devenit una dintre cele mai tinere regine din lume. Ea și partenerul ei de viață au împreună 4 copii, doi fii și două fiice, Prințul Hussein bin Al Abdullah (26 de ani), Prințul Hashem bin Abdullah (15 ani), Prințesa Iman bint Abdullah (24 de ani) și Prințesa Salma bint Abdullah (20 de ani).

Imagini cu Regina Rania și cu familia ei în GALERIA FOTO de mai sus!

Foto: Instagram

Citește și:

Fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav a împlinit 4 ani! Primele imagini de la aniversarea micuței

Lavinia Pîrva s-a reprofilat. Din ce face bani acum soția lui Ștefan Bănică

Acasă la Prințul Harry și Meghan Markle. Cum arată sufrageria ducesei de Sussex

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!