Cum arată Nadia, soția fostului președinte al României, Emil Constantinescu

Vineri, 2 februarie, fostul președinte al României, Emil Constantinescu, a fost invitat de onoare la prânzul oferit de Majestatea Sa Margareta și Principele Radu, ce a avut loc la Palatul Elisebeta. Acesta a fost însoțit se soția sa, Nadia, o prezență destul de rară în viața publică.

Emil Constantinescu, în vârstă de 78 de ani, a avut întotdeauna o legătură specială cu Regele Mihai, pe care l-a susținut în inițiativa de a se reîntoarce în România, reactivându-i, în timpul mandatului său, cetățenia română și astfel permițându-i să-și viziteze țara oricând dorește.

Emil si Nadia Constantinescu - vizita Casa Regala

Emil Constantinescu a fost președintele României în perioada 1996-2000 și este căsătorit cu Nadia Constantinescu din anul 1963, având împreună doi copii: Dragoș și Norina. Soția sa, chiar și în timpul în care era Prima Doamnă a României, a preferat să se țină departe de viața publică, făcându-și apariția la brațul soțului său doar atunci când era impetuos necesar.

Emil Constantinescu si sotia, Nadia, vizita la Palatul Elisabeta

De profesie jurist, Nadia Ileana Bogorin, l-a întâlnit pe cel ce avea să-i devină soț pe băncile școlii, în perioada studenției, ambii urmând cursurile Facultăţii de Drept din Bucureşti. Invitată la prânzul oferit de Familia Regală a României, Nadia Constantinescu a fost, ca de obicei, o prezență elegantă, rafinată și stilată.

Citește și – Politicieni români implicaţi în scandaluri sexuale

 Sursă foto: romaniaregala.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: