Cum a decurs prima zi de școală a Prințului George

Fiul Ducilor de Cambridge, al treilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, a început școala pe 7 septembrie. În jurul orei 9 dimineața, ușor morocănos și îmbrăcat în uniformă, Prințul George a pășit pentru prima dată în curtea școlii St. Thomas’s Battersea, unde a făcut cunoștință cu cea care îi va fi învățătoare în următorii patru ani.

Nepotul reginei Elisabeta a II-a va petrece un an în această clasă pregătitoare, la care va figura ca George Cambridge, înainte de a începe şcoala primară la vârsta de cinci ani, aşa cum se obişnuieşte în Marea Britanie.

Școala St. Thomas’s Battersea găzduieşte 560 de fete şi băieţi cu vârsta cuprinsă între 4 şi 13 ani, care vor urma cursuri de artă, balet, teatru, franceză şi informatică.

Din cauza celei de-a treia sarcinii, Kate Middleton nu a putut să își însoțească fiul în prima zi de școală, care a venit doar cu tatăl lui, Prințul William.

Ducii de Cambridge au anunțat zilele trecute că așteaptă cel de-al treilea copil. La fel ca în cazul celor două sarcini anterioare, Kate suferă  de o heperemeză de sarcină, o formă severă de vărsături şi greţuri, care a obligat-o deja să anuleze două întâlniri oficiale în această săptămână.

Descoperă, în galeria foto de mai sus, imagini cu Prințul George în prima zi de școală!

Citește și – Ce nume va folosi Prințul George la școală

Citește și – De ce poartă Prințul George doar pantaloni scurți

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: