Reţete raw: Tort de nucă şi fructe

De Ileana Voicu Ghinea pe

Bucătăria fără foc îţi dă mână liberă să faci toate combinaţiile care-ţi trec prin cap.
Alege-ţi ingredientele, modul de preparare este simplu şi hai la treabă.

Ingrediente pentru blat:

1 cană de curmale
2 căni de miez de nucă, alune, migdale, nuci caju

Ingrediente pentru cremă

50 gr de caco
2 banane
1 lingurăde miere
fructe proaspete după preferinţe
frunze de mentă
vanilie

Mod de preparare:

În primul rând, se face blatul. Toate ingredientele pregătite pentru el se pun în blender şi se toacă mărunt. Compoziţia rezultată se amestecă cu miere. Dacă ţi se pare că blatul a devenit prea lipicios, pune puţină apă ca să-l mai desfaci.

După acest pas, pregăteşte-ţi inelul alimentar care te va ajuta să dai forma dorită tortului. În paralel pregăteşte crema, tot prin mixarea tuturor ingredientelor în blender.  La final, pune crema peste blat, ornează-l cu mentă şi fructe şi pune-l la frigider. Va fi numai bun de servit în maxim 2 ore.

Pofta bună!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro