Reţete raw: Papanaşi cu gem de căpşune, fără foc

De Ileana Voicu Ghinea pe

Ţi se pare complicat şi imposibil de realizat? Nici să nu-ţi treacă prin cap aceste gânduri.
Cu siguranţă îţi va fi foarte simplu să faci acest desert care, îţi garantrz, va i foarte apreciat de apropiaţii tăi.

Ingrediente şi mod de preparare:

Pentru papanaşi ai nevoie de făină de migdale, miere, coajă de lămâie rasă şi vanilie. Toate ingredientele se un în blender şi se amestecă până ce se transformă într-un aluat pe care mai apoi îl transformi în zeyi de biluţe mai mari sau mai mici.

Sosul se poate face din nucă de cocos, nuci caju sau, de ce nu, fructe confiate. Toate se pun în blender, cu apă, se mixează bine, iar apoi rezultatul se strecoară cu ajutorul unui tifon.

Gemul de cireşe se face, la fel, fără foc. Fructele, cireşele, căpşunele, zmeura, orice îţi doreşti se pun în blender unde se mixează până se transformă într-o pastă. Dacă ţi se pare că este prea moale o poţi amesteca cu puţină banană sau cu avocado, dacă vrei să nu i se schimbe gustul.

După ce au fost montaţi, papanaşii se ăun la frigider două ore, după care ppt fi serviţi cu cea mai mare poftă din lume.

Poftă bună!

Iată şi reţeta clasică de papanaşi.
 

EXCLUSIV! Melania Medeleanu și băiețelul său pe coperta Revistei Unica

EXCLUSIV! Melania Medeleanu și băiețelul său pe coperta Revistei Unica