Reţete de prăjituri de post cu ciocolată

De Diana Zagrean pe

Prăjitură de post cu ciocolată şi banane

Ingrediente:

4 banane bine coapte
500 grame făină
200 ml lapte de soia
250 grame zahăr (preferabil zahăr brun)
3-4 pliculeţe zahăr vanilat
4 linguri cacao
200 ml ulei
Un plic praf de copt
Un praf de ghimbir uscat

Mod de preparare:

Se pasează bine bananele, se adaugă zahărul şi se bate pasta la mixer, până se omogenizează.
Făina se amestecă cu praful de copt, ghimbirul pudră şi pudra de cacao într-un vas.
Peste pasta de banane şi zahăr se adaugă restul ingredientelor, uleiul puţin câte puţin, laptele de soia şi zahărul vanilat.
Se adaugă făina cu restul ingredientelor uscate şi se înglobează încet.
Se coace circa 40 de minute la 180 de grade şi se serveşte cu fructe sau frişcă vegetală.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3