Cine este Cătălin Tomata, tânărul de 25 de ani pe care Elena Băsescu îl va face tătic

De pe 20 februarie 2018
Fără categorie

Vestea că Elena Băsescu este însărcinată a treia oară, a luat prin surprindere lumea mondenă din România. Se știa deja că ea are o relație cu un tănăr de 25 de ani, Cătălin Tomata. Se pare că diferența de vârstă – Elena are 37 de ani – nu este o problemă pentru cei doi și nici Cătălin nu se consideră prea tânăr pentru a fi tătic.

Elena Băsescu și Cătălin Tomata au conceput copilul în prima lună de relație

Cătălin Tomata va deveni tătic peste trei luni, când iubita lui, Elena Băsescu va da naștere celui de-al treilea copil al ei. Ea a anunțat pe Facebook că este însărcinată, dar nu va exista nicio nuntă în viitorul apropiat.

Elena Băsescu a recunoscut relația ei cu Cătălin în luna octombrie a anului 2017, când a spus că s-au cunoscut în august, la restaurantul lui. După un calcul simplu, rezultă că cei doi au conceput copilul în prima lună de relație.

Elena Băsescu mai are doi copii, un băiat și o fată, cu fostul soț, Bogdan Ionescu (Syda). Elena și Bogdan au divorțat în 2016, după patru ani de căsnicie.

Cătălin Tomata, iubitul Elenei Băsescu, conduce un restaurant

La 25 de ani, Cătălin Tomata este administratorul unui restaurant, afacere pe care a primit-o în grijă de la părinții lui, oameni înstăriți. De altfel, el a terminat un liceu frecventat de copii din familii bune, Colegiul Naţional Grigore Moisil. Elevii făceau baluri în cluburi de fițe din capitală și primeau pe mână bani mulți de la părinți. Cătălin nu a făcut excepție, iar când a terminat liceul a mers la facultatea de Management din cadrul ASE, apoi a primit de la părinți o afacere. Din păcate, aceasta a dat greș, însă părinții l-au susținut pe Cătălin în continuare și i-au făcut cadou restaurantul pe care îl conduce acum, cu succes. Locul este frecventat de oameni din lumea bună a Bucureștiului.

Cătălin Tomata a avut numai iubite din familii înstărite

Cătălin Tomata este cunoscut nu numai pentru restaurantul de care se ocupă, ci și pentru aventurile lui amoroase. El și-a ales numai iubite din familii la fel de înstărite ca și el. A avut o relație cu Corina Corolevschi, care acum este iubita lui Mihnea Năstase, fiul lui Adrian Năstase.

Cine este Cătălin Tomata, tânărul de 25 de ani pe care Elena Băsescu îl va face tătic

 

Ce face și cum arată astăzi Ana Maria Georgescu: „La o anumită scară, am fost și eu, la rândul meu, Eliza Doolittle”

Ce face și cum arată astăzi Ana Maria Georgescu: „La o anumită scară, am fost și eu, la rândul meu, Eliza Doolittle”