Cătălin Măruță, întrebat dacă a înșelat. ”Am mai călcat strâmb…”

Întrebat în direct dacă a înșelat vreodată, Cătălin Măruță a recunoscut că a mai călcat strâmb.

Prezentatorul TV Cătălin Măruță a fost întrebat de un fan dacă și-a înșelat vreodată soția sau iubita. Sincer, el a recunoscut că i s-a mai întâmplat să calce strâmb în tinerețe, atunci când nu avea nicio obligație.

”Cred că am călcat strâmb când eram în perioada liceului, a facultăţii când azi ieşeam cu o fată, mâine cu alta. Acum nu mai am timp să calc strâmb şi nici nu mai ai cum să calci strâmb pentru că suntem o ţară de paparazzii. Mi se întâmplă să beau o cafea cu o colegă în oraş şi vin: ”Măruţă, Andra ştie???”. Dar ce fac?!”, a spus Cătălin.

El a mai povestit că în timpul facultății, când era proaspăt sosit în București, a avut mai multe iubite, unele secrete, altele oficiale, unele blonde, altele brunete. De asemenea, prezentatorul TV a recunoscut că atunci când a cunoscut-o pe Andra, soția lui și mama celor doi copii ai lui, avea o relație cu o altă fată.

”Atunci când am filmat clipul eu eram cu altă fată. Era o fată pe care o cunoscusem la mare şi venise şi ea acolo, asista la filmări. Eu mă uitam la ceas şi eram: ”Nu mai terminăm odată, că trebuie să plec, să prind şi eu un apus de soare ca să nu stăm degeaba”. Andra trebuie să povestească asta pentru că e foarte haios: ”Băi, mie îmi plăcea de tine şi nu înţelegeam de ce te grăbeşti şi unde te duci”, a povestit Măruță.

 

Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: