Cătălin Măruță, întrebat dacă a înșelat. ”Am mai călcat strâmb…”

Întrebat în direct dacă a înșelat vreodată, Cătălin Măruță a recunoscut că a mai călcat strâmb.

Prezentatorul TV Cătălin Măruță a fost întrebat de un fan dacă și-a înșelat vreodată soția sau iubita. Sincer, el a recunoscut că i s-a mai întâmplat să calce strâmb în tinerețe, atunci când nu avea nicio obligație.

”Cred că am călcat strâmb când eram în perioada liceului, a facultăţii când azi ieşeam cu o fată, mâine cu alta. Acum nu mai am timp să calc strâmb şi nici nu mai ai cum să calci strâmb pentru că suntem o ţară de paparazzii. Mi se întâmplă să beau o cafea cu o colegă în oraş şi vin: ”Măruţă, Andra ştie???”. Dar ce fac?!”, a spus Cătălin.

El a mai povestit că în timpul facultății, când era proaspăt sosit în București, a avut mai multe iubite, unele secrete, altele oficiale, unele blonde, altele brunete. De asemenea, prezentatorul TV a recunoscut că atunci când a cunoscut-o pe Andra, soția lui și mama celor doi copii ai lui, avea o relație cu o altă fată.

”Atunci când am filmat clipul eu eram cu altă fată. Era o fată pe care o cunoscusem la mare şi venise şi ea acolo, asista la filmări. Eu mă uitam la ceas şi eram: ”Nu mai terminăm odată, că trebuie să plec, să prind şi eu un apus de soare ca să nu stăm degeaba”. Andra trebuie să povestească asta pentru că e foarte haios: ”Băi, mie îmi plăcea de tine şi nu înţelegeam de ce te grăbeşti şi unde te duci”, a povestit Măruță.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Eva.ro
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: