Atleta Elena Pagu și-a făcut vlog la 92 de ani

De Unica.ro pe 15 mai 2018
Doamna Elena Pagu (92 ani) este singura româncă deţinătoare a mai multor titluri de campioană mondială, europeană şi balcanică la campionate de marş sportiv. Cunoscută pentru performanțele sale sportive, ea vrea acum să exploreze un nou teren, mai exact mediul online.

La o vârstă la care alții nu mai speră la nimic, doamna Pagu își face debutul în mediul online cu primul ei vlog. Mesajul ei este unul cât se poate de pozitiv – vârsta e doar o cifră atunci când ai atâta energie!

Elena Pagu la antrenament

Proiectul ei online se va numi „Inima nu face riduri”, proiect prin care doamna Pagu vrea să le comunice tuturor celor interesați – tineri sau vârstnici – că sportul, optimismul și un stil de viață activ îți pot schimba percepția asupra vieții.

În primul episod al vlogului său, Elena Pagu l-a scos pe Matei Dima (BRomania) în parc, pentru a-i arăta cum decurge o sesiune obișnuită din antrenamentul ei.

Dacă Matei a putut ține sau nu pasul cu campioana mondială, poți descoperi chiar în vlogul doamnei Pagu!

Pe lângă antrenamentele aproape zilnice și pe lângă noul vlog, Elena Pagu se pregărește în această perioadă să participe la Campionatele Europene de șosea pentru veterani, eveniment care are loc între 18 și 20 mai, la Alicante, în Spania.

Șerban Copoț, mesaj după decesul tatălui: „Prețuiți-vă părinții cât îi aveți aproape”

Șerban Copoț, mesaj după decesul tatălui: „Prețuiți-vă părinții cât îi aveți aproape”