Cum îşi arată vârsta zodiile

De Corina Buhagiar pe

Tinereţea veşnică este un vis comun al oamenilor. Berbecii nu se maturizează cu adevărat niciodată, Capricornii preferă maturitatea tinereţii, iar Balanţele îşi ascund vârsta cel mai elegant…

Berbec: Trăieşti viaţa atât de intens, încât pare să treacă mai repede decât reuşeşti tu să o urmăreşti. La 26 de ani te poţi mira: „cum…? parcă abia am serbat majoratul!?…” Berbecii rămân copii, într-un anume fel inocent, toată viaţa.

Taur: Eşti dintre puţinii care nu se sfiesc să îşi spună exact şi cu voce tare vârsta. Oricum arăţi grozav faţă de colegii de generaţie. Îţi place să te mândreşti cu câte ai realizat deja până la vârsta asta.

Gemeni: Îţi păstrezi uimitor de mult tinereţea, dacă îţi laşi să se manifeste jucăuşenia sau spiritul ludic, şi nu ucizi în tine setea de cunoaştere şi curiozitatea. Singurii Gemeni bătrâni sunt cei care cred că le-au aflat deja pe toate.  

Rac: Nu te agăţi de tinereţe, te agăţi numai de amintirile legate de ea… Ceea ce îţi lasă, pentru totdeauna, un farmec adolescentin. Eşti printre norocoasele care deţin eleganţa de a îmbătrâni frumos, cu demnitate.

Leu:
Să fim serioşi, cine stă să socotească vârsta Soarelui, când el străluceşte încă atât de orbitor? La fel şi tu… Ţi se pare complet irelevantă vârsta din buletin, şi în realitate ai vârsta pe care o simte inima ta…

Fecioară: Eşti prea corectă cu numerele ca să spui unul greşit când vine vorba de vârsta ta. Te „păstrezi” bine în mod natural, fiindcă nu îţi plac excesele, nopţile pierdute aiurea şi nici mâncarea de tip junk food.

Balanţă: Întrebarea „câti ani ai?” o priveşti ca pe o impoliteţe începând cu vârsta de 28 de ani şi eviţi cu eleganţă să dai un răspuns concret sau corect. Nu e suficient că arăţi ravisant? Iar cremele acelea de faţă fac minuni…

Scorpion: Dispui de rezerve de energie regeneratoare atât de mari, încât chiar şi la vârste înaintate laşi în urmă tineri cu pe jumătate din anii tăi. Despre Scorpioni se spune că arată bărtâni la tinereţe şi tineri la bărtâneţe…

Săgetător: Atâta timp cât rămâi în mişcare, eşti dinamică şi cu arii diverse de interes, te păstrezi tânără şi ferice. Săgetătorii îmbătrânesc numai atunci când se lenevesc, iar umorul lor stenic se transformă într-unul acid sau cinic.

Capricorn: De obicei, lumea îţi dă mai mulţi ani decât ai, din cauza aerului serios. Ai fost întotdeauna atrasă mai mult de maturitate şi înţelepciune decât de nerozia sau imprudenţele tinereţii. Eşti ca vinul bun: o dată cu anii îţi creşte valoarea.

Vărsător: Eşti extrem de schimbătoare când vine vorba să îţi arăţi vârsta. Poţi să dai senzaţia că ai 10 ani mai puţin când te manifeşti liber şi aventuros, sau 10 ani mai mult decât ai de fapt, dacă vrei să convingi banca să-ţi acorde un împrumut.

Peşti: Timpul nu trece peste tine, tu eşti cea care alunecă, lin, pe deasupra lui. Indiferent câte riduri ţi s-ar strânge în jurul ochilor, în strălucirea privirii tale rămâne mereu ceva etern, atemporal.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro