Horoscop sexual: cum îi oferi cea mai hot partidă de sex în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe

Săgetător

Trăieşte din aventuri şi noutăţi. Partida cea mai hot pentru el include ceva nou, de exemplu o poziţie nouă. Chiar dacă nu o să vă iasă ca la carte, pe el îl excită gândul că face ceva ce puţini au mai încercat. Dacă eşti dispusă să aduci a treia persoană în patul vostru va fi cum nu se poate mai excitat.

Capricorn

Partida de sex ideală pentru un Capricorn este cea clasică: preludiu lung, săruturi pătimaşe, poziţia misionarului. Plăcerea ta îl excită şi pe el. Deci dacă îţi place ceea ce face, ai grijă să-şi dea seama de asta. La sfârşit laudă-i performanţele şi cere-i să o luaţi de la capăt.

Vărsător

O partidă de sex ideală include şi puţin dirty talk. Spune-i ce şi cum vrei să-ţi facă, unde să insiste şi ce senzaţii îi provoacă atingerile lui. Îl excită să te audă vorbind în soaptă, excitată, fix în zrechea lui. Ăi vei da fiori pe şira spinării, iar orgasmul va fi intens.

Peşti

Începe cu un decor romantic, şoapte de dragoste şi atingeri mai degrabă tndre decât sexy. Iar pe măsură ce se înfierbântă treci la mişcări mai îndrăzneţe. Cu cât eşti mai excitată, cu atât mai bine pentru el. Plăcerea ta e şi plăcerea lui.
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!