Horoscop sexual: cum îi oferi cea mai hot partidă de sex în funcţie de zodia lui

De barbati zodii, horoscop sex, pozitii sex, pe

Poţi să fii amanta perfectă dacă ştii de îşi doreşte în pat. Vezi ce dorinţe are fiecare zodie şi cum poţi să-l aduci la extaz.

Berbec

Berbecul are nevoie permanent de noi provocări. Ca să-l satisfaci cu adevărat trebuie să-i oferi mereu ceva nou. Cea mai hot partidă de sex trebuie să includă picanterii pe care nu le-a mai încercat niciodată. Adu în patul vostru o jucărie sexuală nouă sau tehnici soft de sado-maso.

Taur

Şi Taurul are nevoie de nouăţi în viaţa sexuală. Neapărat trebuie să i le oferi dacă vrei să fie fericit lângă tine. Însă nu toţi taurii apreciază experiementele exotice. Ca să fii sigură, mai bine limitează-te la a-l surprinde cu o lenjerie nouă sau o poziţie de sex pe care nu a mai încercat-o.

Gemeni

Secretul este să fii mereu alta în pat: când dulce şi inocentă, când misterioasă şi sofisticată, când dominatoare. Partida ideală pentru el începe cu un scenariu interesant în cursul căruia te poţi costuma în asistentă sexy, profesoară sau orice îţi trece prin cap.

Rac

Partida ideală pentru Rac este aceea în care tu ai grijă să-i împlineşti toate nevoile, ca şi cum numai el ar conta pentru tine. Va trebui să-i urmreşti cu atenţie gesturile şi să ghiceşti ce îşi doreşte înainte să apuce să ţi-o spună. Dacă este satisfăcut, va şti cum să te răsplătească.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!