Horoscop: Eşti mereu singură? Ce să schimbi la tine ca să ai relaţii reuşite

De Amelia Matei, pe

Cum se face că toate prietenele tale sunt logodite sau căsătorite , în timp ce tu nu reuşeşti să ai o relaţie mai lungă de câteva săptămâni? Explicaţia este aceea că unele zodii au anumite trăsături care le fac pe native să-şi strice relaţiile de cuplu. Vezi dacă e şi cazul tău şi cum să te corectezi!

Berbec

Acea încredere în tine care atrage un bărbat încă de la prima întâlnire, poate deveni enervantă pe măsură ce relaţia avansează. E bine să fii puternică şi sigură pe tine, dar trebuie să renunţi la orgoliu şi la egoism, iar uneori trebuie să faci unele compromisuri de dragul partenerului pentru că numai aşa poate funcţiona o relaţie de durată.
Horoscop: Ce ai fost în viaţa anterioară în funcţie de zodie

Taur

Lenea şi delăsarea sunt defectele care îţi strică până şi cele mai fericite relaţii. La primele întâlniri arăţi ca scoasă din cutie, dar după câteva săptămâni încetezi să mai ai grijă de tine şi evident că partenerul tău va întoarce capul după alte femei mai aranjate. În plus, eşti cam încăpăţânată şi nu poţi ierta nici după cele mai mici conflicte.

Gemeni

Una din marile probleme ale nativelor din Gemeni este că nu se pot abţine să înşele. A doua problemă este personalitatea lor „multiplă”, care poate să-l bage în ceaţă pe partener. Acesta devine confuz şi dă bir cu fugiţii destul de repede. Dacă te recunoşti în descriere, poate ar trebui să fii mai puţin schimbătoare.

Rac

O familistă convinsă, nu îţi imaginezi viaţa fără copii şi un soţ alături. Problema este că începi să vorbeşti despre aceste lucruri foarte devreme şi bărbaţii se sperie de graba ta. În plus, ai tendinţa să te „agăţi” aproape cu disperare de partener, care se simte sufocat de dragostea ta. Chiar dacă intenţiile sunt bune, modul cum te manifeşti nu este deloc OK.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!