Horoscop chinezesc: Vezi ce te aşteaptă în 2013!

De Amelia Matei, pe

Dragon

2013 îţi aduce atât momente bune, cât şi momente rele. Apar ocazii unice, dar şi multe dezamăgiri, mai ales când vine vorba de relaţii. Ai parte de conflicte şi situaţii când ţi se pare că cei din jur sunt rău intenţionaţi. Orice ai avea de înfruntat este bine să gândeşti lucrurile şi să le analizezi cu rigoare înainte de a acţiona. În ciuda problemelor, ai şi momente plăcute, mai ales în ce priveşte cariera. Politeţea, buna creştere şi răbdarea te vor ajuta să faci o impresie bună şi să îţi atragi bunăvoinţa celor care contează.

Şarpe

2013 este anul şarpelui, aşa că vei fi favorizată. Relaţiile cu cei apropiaţi merg foarte bine şi găseşti în ei sprijin în puţinele momente dificile ale anului. Ai multă putere de muncă şu te mişti repede, aşa că vei avea ocazia de mai multe ori să dovedeşti cât eşti de bună la serviciu, dar şi în alte proiecte. Este un an norocos, dar chiar şi aşa nu e bine să-ţi asumi riscuri prea mari, fie ele financiare sau de altă natură. Trebuie să te păzeşti de conflicte şi să cauţi aplanarea discuţiilor care apar pentru că e posibil să ieşi cam „şifonată” din certuri.
Horoscop chinezesc: Ce ne aşteaptă în anul Şarpelui de Apă

Cal

Ai un an plin de capcane şi e bine să fii foarte atentă la fiecare pas. Nu-ţi asuma riscuri inutile în niciun domeniu şi nu te implica în conflicte pentru că nu vei avea câştig de cauză. Mai ales, nu te implica în conflictele altora pentru că bunele intenţii se pot întoarce împotriva ta pe orice plan. Chiar şi cu atâtea capcane, şansele de reuşită sunt mari în orice îţi propui. Trebuie doar să fii perseverentă şi să alungi gândurile negative, anxietatea, grijile, stresul. Una peste alta, anul 2013 va fi unul destul de bun, mai ales că te poţi baza pe oameni dragi.

Oaie

 
Anul 2013 se anunţă a fi unul bun, în care obţii cu uşurinţă tot ce îţi doreşti. Faci progrese în carieră şi finanţe, dar e posibil ca viaţa sentimentală să te ducă cu un pas înapoi. Vor fi momente grele, situaţii care par fără ieşire, dar vei vedea că se ameliorează de la sine înainte să faci vreun efort în sensul rezolvării lor. Chiar dacă soarta poate părea favorabilă, trebuie să ai grijă la oamenii din jur pentru că duşmanii te pândesc din umbră şi îţi pot pune beţe în roate când te aştepţi mai puţin.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!