Horoscop chinezesc: Vezi ce te aşteaptă în 2013!

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 21 februarie 2022, 15:27

Ai multe obstacole de depăşit sau anul va decurge lin pentru tine? Horoscopul chinezesc pe 2013 îţi spune ce te aşteaptă în următoarele 12 luni.

Şobolan

Ai perioade mai bune şi perioade mai rele. Mai multe obstacole te fac să te abaţi de la calea ta şi îţi dau o stare de iritare, dar vei găsi tactica potrivită pentru a le depăşi. Ţine-i alături pe cei dragi, căci vei avea nevoie de ei. Altfel, ai noroc pe toate planurile şi te aşteaptă un succes major. Apar multe oportunităţi, mai ales în primele luni, dar trebuie să ştii cum să profiţi de ele. Este bine să ignori comentariile răutăcioase şi orice fel de „vibraţii” negative, mai ales în dragoste, unde pot să apară nişte conflicte.
Horoscopul japonez: Ce spune grupa sanguină despre personalitatea ta

Bou

Anul 2013 îţi aduce multe suişuri şi coborâşuri, multe schimbări importante. Răbdarea îţi va fi pusă la grea încercare. Trebuie să fii calmă, să-ţi păstrezi optimismul, zâmbetul de pe buze şi mai ales să rămâi politicoasă cu cei din jur, chiar dacă nu ţi se pare că ar merita. Nu se ştie cine îţi va fi de ajutor la un moment dat. Viaţa sentimentală îţi aduce mari bucurii, ceea ce te ajută să depăşeşti nişte mai momente mai grele din punctul de vedere al sănătăţii. Ai grijă la secrete, pentru că îţi pot strica relaţia de cuplu.

Tigru

Ai un an foarte ocupat, în care va trebui să înveţi cum să faci mai multe în acelaşi timp. Ai o intuiţie puternică, ce te ajută să te implici în cele mai profitabile proiecte şi să alegi bine oamenii care îţi stau în preajmă. Anul începe mai prost din punct de vedere financiar, dar lucrurile se ameliorează în vară. Anul şarpelui te face mai puternică, mai hotărâtă, dar şi uşor mai agresivă şi aici trebuie să ai grijă pentru că la mânie poţi spune lucruri pe care apoi o să le regreţi. Relaţiile deja existente merg spre bine, dar sunt posibile şi noi cunoştinţe foarte interesante,

Iepure

Anul 2013 nu este foarte bun pentru tine. Ai probleme de sănătate, o încrede în sine scăzută, întâmpini multe obstacole şi nu reuşeşti să profiţi de ocaziile favorabile. Eşti o persoană inteligentă, dar tocmai asta e problema anul acesta. Gândeşti prea mult, analizezi prea mult. Ai nevoie de puţină impulsivitate şi puţină îndrăzneală. Sunt posibile şi probleme în cuplu sau în cercul de prieteni. Te vei trezi ignorată fix când ai mai multă nevoie de ajutor. Cu răbdare şi diplomaţie vei reuşi să treci teafără peste acest an greu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!