Ce probleme sexuale au bărbaţii în funcţie de zodie

De Amelia Matei, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 13:00

Berbecii sunt predispuşi la ejaculare prematură, în timp ce Scorpionii au un libido prea dezvoltat faţă de majoritatea partenerelor. Vezi ce probleme sexuale poate avea iubitul tău!

Berbec

Berbecul are aceeaşi problemă în pat, ca şi în viaţă: se aprinde repede, e foarte pasional, dar „se stinge” la fel de repede. Ajunge să te vadă goală ca să se excite şi odată ce s-a întâmplat asta e clar că veţi ajunge în pat. Dar dacă partida este prea înfocată, ea se va termina repede. Din fericire, ejacularea precoce nu îl complexează pe Berbec.

Taur

Leneş cum e, Taurul „se aprinde” mai greu. Chiar dacă îi surâde ideea de sex şi are chef de o partidă, corpul nu prea îl ajută mereu. Uneori este nevoie să insişti mai mult ca să aibă o erecţie puternică, ceea ce nu înseamnă că este impotent sau are disfuncţii erectile. Pur şi simplu aşa funcţionează corpul lui. Ai grijă să nu îi faci reproşuri pe acest subiect pentru că are un orgoliu destul de sensibil.

Gemeni

Bărbatul Gemeni este mereu în mişcare, mereu pe grabă, inclusiv când vine vorba de sex. Iar de aici pot apărea o mulţime de probleme. Unii se confruntă cu ejacularea precoce, în timp ce alţii au mici probleme de erecţie. Oriunde s-ar situa iubitul tău, trebuie să ai răbdare cu el şi să-l înţelegi. Dacă îl vezi dornic să discute aceste probleme, nu îl refuza.

Rac

Racul nu are probleme sexuale propriu-zise, ci mai degrabă probleme emoţionale. Nu poate să „dea randament” maxim în timpul sexului decât dacă este liniştit şi relaxat. Şi cum e un bărbat cu multe complexe, de obicei îşi face griji privind performanţele lui sexuale. Acest stres în face să dea rateuri uneori, ceea ce îl stresează şi mai tare şi de aici intră într-un cerc vicios greu de rupt.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!