Ce prăjitură eşti, în funcţie de zodie. Află cât eşti de dulce, potrivit astrelor

De Diana Zagrean pe

Te-ai întrebat vreodată cât de dulce eşti? Iubitul îţi spune mereu că eşti dulce şi că eşti prăjiturica lui cu moţ? Lăsând la o parte dulcegăriile, fiecare femeie are o prăjitură preferată şi una..predestinată. Află ce spun astrele despre prăjitura care te reprezintă. Vezi ce prăjitură eşti, în funcţie de zodie. Află cât eşti de dulce, potrivit astrelor.

Berbec

Femeia berbec are o fire energică şi, câteodată astringentă. Un desert pe măsura ta trebuie să fie dulce-acrişor şi cu o aromă imposibil de ratat. Pentru că eşti puternică, aromată şi acidă atunci când trebuie, prăjitura care te reprezintă este tarta cu lămâie.

Taur

Taurii sunt clasici şi tradiţionalişti. Femeia taur este conservatoare şi uneori, chiar timidă, de aceea, cel mai bine i se potrivesc prăjiturile uşoare, cu frişcă, după reţete clasice. Femeia taur nu se aventurează în necunoscut şi iubeşte dulciurile tradiţionale. Pentru că eşti cuminte şi discretă, prăjitura ta este prăjitura diplomat.

Gemeni

Gemenii sunt firi exotice, care vor să atragă atenţia prin lucrurile pe care le comunică. Pentru că eşti simpatică, dar poţi părea inabordabilă pentru unii, prăjitura care te reprezintă este cataiful cu miere.

Rac

Racii sunt firi slabe şi romantice, care preferă să evite un conflict şi care dau înapoi atunci când sunt prinşi la mijloc în dispute. Pentru că eşti blândă şi iubeşti cafeaua, prăjitura care ţi se potriveşte astral este eclerul cu ness.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3