Camelia Pătrășcanu, horoscopul iubirii pentru primăvara anului 2023. Zodiile care pot primi inelul de logodnă

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Vineri, 03 februarie 2023, 13:52

Astrologul Camelia Pătrășcanu a vorbit despre cum cum va arăta primăvara zodiilor, din punct de vedere al dragostei. Ea a explicat cum vor influența astrele viața sentimentală a fiecărui nativ.

Primăvara acestui an ar putea veni cu surprize uriașe pentru unele zodii ale horoscopului. Fie că așteptau acest moment de multă vreme, fie că vor fi luați prin surprindere, 5 nativi ar putea primi lunile următoare inelul de logodnă.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Bat clopote de nuntă pentru cinci dintre zodii

Astrologul spune că în perioada următoare, zodiile vor fi mai atente la modul în care comunică, vor fi mai consolativi, mai deschiși.

Fie că vorbim despre petreceri surpriză, aniversări sau simple călătorii în timpul unor vacanțe, există șansa ca unele zodii să fie luate prin surprindere de o cerere în căsătorie.

Una dintre zodiile norocoase al horoscopului care urmează să primească inelul de logodnă în aceasta primăvară este Racul. Femeile născute sub acest semn zodiacal sunt familiste convinse, iar pe ele, în viață, trebuie să le definească nunta și copilul. Își doresc foarte mult o familie și speră că acest lucru se va întâmpla când mai curând.

Citește și: Horoscopul lunii februarie 2023. Zodiile Berbec și Săgetător vor avea o perioadă de vis! Vești mai puțin bune pentru Leu și Pești

Și femeile Leu își doresc să îmbrace rochia de mireasă. Dacă până acum au așteptat nerăbdătoare ca partenerul să le ceară în căsătorie, în primăvara acestui an, acest lucru poate deveni realitate. Atenți din fire, iubiții lor vor organiza o petrecere la care va fi invitată toată familia, dar și cei mai apropiați dintre prieteni. Pretextul va fi aniversarea unei zile de naștere. În realitate însă, totul se transformă într-o logodnă.

Zodiile care vor purta inelul pe deget

Balanțele și-au pierdut orice speranță în a mai fi cerute în căsătorie. Planifică o călătorie, iar acest lucru le-ar putea da peste cap întreaga viață, în bine. Pentru ele inelul de logodnă va sosi la momentul potrivit. Partenerii au grijă ca totul să fie bine pus la punct, iar în ajutorul lor sar și prietenii care însoțesc cuplul în vacanță. Nu ar fi de mirare.

Scorpionii se pot confrunta cu situații în care vor spune că și-au pierdut încrederea în ei însiși și se vor teme în momentul în care vor primi această cerere. Cu toate acestea lucrurile se vor echilibra și vor reuși împreună cu partenerul lor să găsească soluția optimă pentru a face lucrurile așa cum cred ei mai bine.

Citește și: Horoscop chinezesc februarie 2023. Luna Tigrului de Lemn aduce bani pentru nativii Câine și probleme de sănătate pentru Bivol

Domnișoarele din zodia Pești pot spune cu adevărat că anul 2023 va fi anul lor. Nunta la care au visat este tot mai aproape, iar logodna va fi cu totul și cu totul specială. Asta chiar dacă acolo nu va fi decât viitoarea mireasă și partenerul ei. Întotdeauna unele lucruri sunt făcute mai bine, dacă sunt făcute simplu.

Sursă foto: Captură YouTube Canal 33

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!