Protecţie „violetă” împotriva virozelor

De Erika Chivu, pe

Pentru ca răceala să nu-ţi strice bucuria primăverii, protejează-te cu produse naturale, bazate pe sucul de Echinacea purpurea, plantă cunoscută pentru calităţile ei de creştere…
… a imunităţii.

În timp ce te bucuri de căldura, culorile şi prospeţimea primăverii, nu uită că acest anotimp vine şi cu virozele specifice. La birou, pe stradă, în mijloacele de transport în comun sau la grădiniţă, peste tot ne pândesc virusurile, fie răceala, fie bolile copilăriei.

Primăvara asta, ca să te poţi bucura din plin de minunile naturii, sporeşte-ţi imunitatea cu un remediu inspirat tot din natură! Imunogrip ofera protecţie „violetă” atât celor mici cât şi celor mari, numai cu ajutorul extractelor 100% naturale din plante.

Bazate pe sucul de Echinacea purpurea, Imunogrip şi Imunorezistan ajută organismul să lupte cu infecţiile virale, cum sunt răceala sau varicela, dar şi cu cele bacteriene.

Pentru a păstra nealterate substanţele benefice care măresc imunitatea, sucul de Echinacea purpurea se extrage la maxim 30 de minute de la recoltarea plantei.

Protecţie "violetă" împotriva virozelorÎn plus, imunitatea este ridicată şi de ingrediente naturale active extrase din cătină, coacăze negre, măceşe şi afine.

Acestea sunt foarte bogate în vitamine şi minerale care ajută corpul să-şi revină după o iarnă grea.

Atât la adulţi, cât şi la copii, administrarea de Imunogrip reduce la jumătate riscul de a face o viroză.

Varianta „junior”, adresată celor mici, se administrează copiilor peste un an, într-un ciclu de patru zile, urmat de patru zile de pauză, timp de patru-şase săptămâni.
 
Dacă nu ai reuşit să ocoleşti virusurile şi ai răcit deja, Imonurezistan te ajută să scapi mai repede de boală. Administrarea produsului scurtează cu două zile durata unei răceli.

Faţă de medicamente, produsul natural 100% ajută organismul să devină mai puternic pentru a putea învinge virusul prin forţe proprii.

Foto: Shutterstock, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!