Ce emoție ascunde subconștientul tău

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 05 octombrie 2021, 13:22
Cărțile de tarot sunt fascinante! Fecare înseamnă ceva diferit și dezvăluie lucruri importante despre ce se întâmplă în subconștientul tău. Te vor ajuta să afli, în câteva secunde, informații pe care nici nu le bănuiai despre tine.

Mai jos ai șase cărți de tarot și fiecare dezvăluie emoțiile care se ascund în subconștientul tău. Închide ochii și pune cursorul (mouse-ul) pe o carte, la întâmplare. Mai jos descoperi ce spune cartea respectivă despre tine.

carti de tarot

1. Turnul


Subconștientul tău ascunde multă furie! Porți o povară grea pe umeri sau poate nu ai iertat o persoană care te-a rănit o dată. Această carte de tarot dezvăluie că, la un moment dat în viață ți s-a făcut o nedreptate ori ai fost rănită de o persoană care ar fi trebuit să te iubească și să te protejeze. Se poate să fii supărată și din cauza statutului tău social sau al situației politice din țară. Indiferent de situație, este indicat să te analizezi mai mult și să încerci să rezolvi lucrurile. Consumă-ți energia făcând lucruri bune și încercând să schimbi lumea, pentru că toată această mulțumire ți-a dat o putere extraordinară. Turnul reprezintă un nou început, renunțarea la trecut și îmbrățișarea unui stil nou de viață.

2. Magicianul

Subconștientul tău ascunde teamă și înoială! Ești foarte anxioasă și nesigură pe tine în anumite situații din viață. Ești foarte inteligentă, iar asta te face să îți pui tot felul de întrebări și să îți faci sute de scenarii înainte să faci ceva. Pierzi prea multă energie îngrijorându-te. Poate nu ești cea mai norocoasă persoană din lume, dar ai numeroase calități, iar tu ești cel mai mare dușman al tău. Învață să fii mai bșândă cu tine, viața nu este atât de înfricoșătoare precum o crezi. Magicianul simbolizează faptul că ești o persoană creativă, care îți poate îndeplini scopurile, dacă are mai multă încredere în ceea ce face.

3. Îndragostiții

Subconștientul tău ascunde o nevoie de dragoste! Îndrăgostiții reprezintă perfecțiunea, armonia și atracția fizică. Dacă ai ales această carte, probabil ți-ai refuzat unele dorințe și plăceri de natură sexuală. Există o dorință puternică pentru pasiune și trăiri intense, pe care ar trebui să ți-o îndeplinești. Poate însemna, de asemenea, faptul că te afli la o răscruce și trebuie să iei o decizie importantă, care îți încalcă, însă, unele principii morale. Poți cere sfatul unor persoane mai experimentate, dar este foarte important să ai încredere că decizia ta este cea mai bună. Fii sinceră cu tine și cu nevoile tale și nu ai cum să dai greș.

4. Bufonul

Subconștientul tău ascunde o bucurie profundă! Ai fost o persoană foarte optimistă, dar acum nu mai lași să se vadă asta, pentru că îți este teamă să nu fii considerată naivă. Ai trecut prin momente foarte grele, care te-au adus cu picioarele pe pământ și te-au făcut să îți ascunzi această latură jucăușă. Este momentul să te reconectezi cu natura ta veselă, pentru că îți va da o strălucire imposibil de ignorat. Fii deschisă și ai încredere că poți să fii fericită fără să plătești cu lacrimi pentru asta. Bufonul arată că orice este posibil și trebuie doar să nu ratezi oportunitățile care îți ies în cale. Această carte te îndeamnă să ai încredere în Univers și să pășești sigură pe tine în călătoria spre succes.

Citești și: Ce spune despre tine Mandala preferată

5. Călugărul

Subconștientul tău ascunde un dor de ducă! Călugărul sugerează că ești într-o perioadă de instrospecție, în care vrei să te retragi în tine și să cauți răspunsuri la problemele care te macină. Vrei să te rupi de problemele zilnice și să înțelegi lucrurile la un nivel mult mai profund. Nu mai ești mulțumită de bani sau de succes profesional, vrei să afli mai multe despre tine, despre oameni și despre lume. Este o perioadă perfectă să îți iei o vacanță și să pleci singură undeva. Te va ajuta să te regăsești și să îți dai seama ce vrei cu adevărat în viață. Călugărul simbolizează și faptul că trebuie să pornești singură în căutarea adevărului, să te rupi o vreme de prieteni sau de familie.

6. Împărăteasa

Subconștientul tău ascunde multă încredere în tine și o forță extraordinară. Te-ai născut un lider, iar ceilalți te-ar putea considera arogantă. Ești determinată, muncitoare și foarte atrăgătoare. Ai o misiune în viață și nimic nu te va opri de la îndeplinirea ei. Foarte puține lucruri te vor întrista, pentru că tu știi care este scopul tău în viață și găsești o justificare pentru orice. Ai încredere în intuiția ta, nu te îndoi niciodată de tine și vei realiza lucruri mărețe. Împărăteasa te încurajează să petreci mai mult timp în natură și ar putea indica o posibilă sarcină.

Sursa foto: pixabay.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!