Trei motive să cumperi local miere naturală. „Mieva – miere naturală din Vaslui” – produse de calitate pe masa familiei tale

Ultimul update Luni, 27 iunie 2022, 15:46

Dacă îți dorești să consumi produse apicole de cea mai bună calitate, atunci trebuie să cumperi miere naturală produsă local. Uite trei motive. 

Noi, apicultorii din județul Vaslui, ne-am unit într-o cooperativă și îți oferim acum cele mai bune alimente de origine apicolă prin intermediul site-ului Mieva.ro. Așa ai acces mai ușor la miere, polen sau propolis, la prețul corect. 

Ne propunem și să educăm publicul din România, oferind informații utile într-un mod transparent. De la oameni pentru oameni.

De ce să cumperi local miere naturală – care sunt avantajele?

Principalul motiv e că doar așa ai miere și alte produse apicole direct de la o sursă sigură, verificată. Tot ceea ce producem noi, apicultorii din cooperativa „Mieva – miere naturală din Vaslui”, respectă cele mai înalte standarde, oferindu-ți doar o miere naturală de calitate superioară.

Respectă metodele tradiționale, îmbunătățite cu ajutorul tehnologiilor moderne. De asemenea, toate produse sunt testate înainte de a fi ambalate și comercializate. 

În al doilea rând, cumpărând produse vândute de afacerile românești, susții economia și micul antreprenor. Prețul este unul corect, atât pentru munca depusă de membrii asociației, apicultorii, cât și pentru consumatorii care vor să se bucure de o miere naturală excelentă.

Cumpărând de la noi te asiguri că beneficiezi de cea mai înaltă calitate a produselor naturale, care sunt create respectând metodele tradiționale, fără niciun fel de aditivi sau tratamente chimice. 

Mai mult decât atât, pentru că trăim în era tehnologiei, nu mai trebuie să te deplasezi tu de acasă sau să îți faci griji pentru timpul pierdut prin magazine. Orice comandă de pe Mieva.ro este transportată oriunde în țară în maximum 3 zile lucrătoare, iar plata cu cardul îți asigură și mai multă siguranță financiară.

„Mieva – miere naturală din Vaslui” – cele mai bune produse apicole, direct de la producător

Noi, apicultorii Mieva, producem miere de rapiță, salcâm, floarea-soarelui și tei. Mierea de rapiță are un gust deosebit față de celelalte sortimente. Cea de salcâm este căutată mai mult pentru că nu are un gust atât de intens, se poate folosi în loc de zahăr, se poate adăuga în cafea (când e doar călduță, să nu-și piardă din proprietăți), pentru că nu îi schimbă gustul.

Mierea polifloră conține un număr mare de vitamine. Mierea de rapiță este ca un șerbet topit, din punctul de vedere al vâscozității și al aspectului. Mierea de tei este recomandată și copiilor pentru a avea un somn mai liniștit. De asemenea, acest sortiment calmează și problemele cu tusea.

Pe lângă mierea naturală, fagurii de miere, polenul și propolisul vândute pe site-ul Mieva.ro, doritorii mai pot cumpăra și venin, ceară și păstură, dacă iau contactul direct cu noi, apicultorii din cooperativa „Mieva – miere naturală din Vaslui”. 

Polenul este un aliment complex, o sursă importantă de proteină vegetală. Se poate consuma crud sau uscat. Cel crud este congelat imediat după recoltare, deoarece prin uscare își pierde din proprietăți și din uleiurile volatile. Îmbunătățește sistemul imunitar și ajută la buna funcționare a aparatului digestiv și a aparatului respirator.Varietatea de produse Mieva îți oferă posibilitatea de a te bucura de mai multe alimente recomandate pentru sănătate, pe gustul tuturor, toate de o calitate superioară. Totul, doar la un click distanță.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!