Top 4 uniforme medicale de vară pe care le poți cumpără de la Med Tehnica

Ultimul update Joi, 21 iulie 2022, 15:56

Sezonul cald reprezintă o provocare și pentru personalul medical, care este nevoit să-și desfășoare activitatea în condițiile unor temperaturi mai mari. Pe timpul verii este nevoie de uniforme medicale care să îndeplinească anumite cerințe pentru că purtătorii lor să se simtă confortabil și să se miște în voie. Un magazin din care personalul medical poate achiziționa astfel de uniforme este Med-Tehnica.ro, unde oferta este una foarte variată, în materie de uniforme de damă, de bărbați sau unisex.

Cum trebuie să fie uniformele de vară pentru personalul medical

Se știe deja că un produs de brand este un produs mai bun, din punct de vedere calitativ, pentru că la realizarea lui se folosesc tehnologii noi și materiale de cea mai buna calitate. Este și cazul uniformelor medicale puse la dispoziție de Med Tehnica, ele purtând marca WonderWink, un brand american cunoscut pentru un bun raport calitate-preț și pentru uniformele ce oferă o compatibilitate perfectă, indiferent de tipul de corp.

Toate uniformele de vara de la Med Tehnica, dar și cele pentru restul anului, îndeplinesc următoarele cerințe:

• sunt realizate din materiale subțiri și ușoare;

• se usucă rapid;

• materialul are un grad ridicat de flexibilitate;

• sunt rezistente;

• au diverse modele și culori, ce se pretează pentru toate ramurile medicale.

Modele de uniforme medicale ce pot fi purtate în aceasta vară 

1. Bluza uniformă medicala Wonder Wink Aero 6329-FUSA 

Aceasta bluză cu mâneci scurte, pentru femei, este perfectă pentru sezonul cald. Culoarea sa roz și materialul lejer o fac să fie o opțiune de top atunci când temperaturile sunt mai mari în termometre. Poate fi combinată cu pantalonii Wonder Wink Aero 5329-FUSA. Este realizată din 72% poliester, 20% raion și 4% spandex, pentru a oferi lejeritate în mișcare, confort și un design modern.

2. Sarafan uniformă medicala Origins

Acest sarafan pentru femei are o lungime până la genunchi și este prevăzut cu doua buzunare frontale și cu un buzunar ascuns pentru telefonul mobil. Chiar dacă se așază perfect pe formele corpului, nu este mulat, ci oferă posibilitatea mișcării fară probleme. Albul sau imaculat este cu atât mai potrivit în sezonul cald.

3. Halat medical WonderLAB, 7102-WHT

Acest halat alb de laborator pentru bărbați este confecționat din poliester și bumbac, urmărind ușor liniile corpului, pentru a-i oferi purtătorului sau mobilitate și ușurință în mișcare. Halatul creat de Wonder Wink este confortabil și elegant și poate fi purtat în tot timpul anului, fară nicio problemă. 

4. Pantaloni uniformă medicala WonderWORK, unisex, 500-CEIL

Uniformele unisex create de WonderWink sunt foarte versatile și moderne. Modelul de fată nu face excepție! Este vorba despre un pantalon cargo unisex prevăzut cu un buzunar la spate, un altul cargo dublu în partea dreapta, având și un slot pentru pix, o brida de accesorii, pentru telefonul mobil și un șnur în talie. Croiala lejera a acestor pantaloni este perfecta pentru sezonul cald, dar și pentru restul anului.

În concluzie, în magazinul online Med-Tehnica.ro sunt disponibile diverse modele de uniforme medicale, create în SUA, de către brandul WonderWink. Pentru vară se pot alege bluze, pantaloni, halate, dar și diverse accesorii, astfel încât ținuta medicală să fie și utilă în protejarea de agenții patogeni, dar și deosebit de confortabilă. 

Pe lângă uniforme, la Med Tehnica se mai găsesc: aparatură medicală și accesorii, mobilier și instrumentar medical, dispozitive pentru reabilitare și alte produse utile pentru îngrijirea sănătății.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!