(P) Valetino.ro – un serviciu elegant care te ajută să câştigi timp pentru tine şi cei dragi

De Unica.ro, pe

Trăim vremuri în care lucrurile trec printr-o dinamică fără precedent, timpul devenind valoros. Astfel, zilnic încercăm să împărţim cele 24 de ore între serviciu, activităţi domestice sau necesare pentru întreţinerea maşinii şi cei dragi şi ne gândim că ar fi minunat să avem măcar o clonă, un valet sau un robot care să poată prelua din sarcinile mai puţin plăcute. 

Vei fi bucuros să afli că Valetino ştie de dorinţa ta şi te poate ajuta să găseşti un valet auto care să ducă maşina în locul tău la spălătorie, la vulcanizare sau în service pentru revizii sau reparaţii! 

(P) Valetino.ro - un serviciu elegant care te ajută să câştigi timp pentru tine şi cei dragi

Ce este Valetino

Valetino este o aplicaţie pe care o poţi accesa aici https://www.valetino.ro. Aceasta a fost realizată de SITEQ SRL – o firmă de software cu peste 15 ani vechime în domeniu, în baza unei idei unice în Europa care aparţine lui Ionuţ Dorel Motoi. Proiectul a costat peste 100.000 euro şi constă într-o platformă gestionată de Cool Valet SRL.

Valetino se poate accesa de pe Android sau IOS. Posesorii de auto care caută un valet, îşi pot face cont în condiţii de securitate maximă şi plasează o solicitare. În aproximativ 15 minute valeţii îşi vor anunţa disponibilitatea, clientul având posibilitatea să aleagă din mai multe oferte diferite la pret in functie de locatia de unde se preia sau preda masina si a valetului ales.

Maşina este preluată în baza unui proces verbal digital direct din aplicatie şi asigurată pe toată durata serviciilor. 

(P) Valetino.ro - un serviciu elegant care te ajută să câştigi timp pentru tine şi cei dragi

Ce sunt valeţii auto

Valeţii auto promovaţi de aplicaţia Valetino sunt profesionişti testaţi şi pregătiţi cu atenţie pentru a respecta procedurile şi a putea asigura servicii sigure şi de calitate. Putem spune ca valeţii auto de la Valetino sunt unici în Europa şi oferă servicii elegante, sigure şi profesionale tuturor celor care vor să petreacă mai mult timp cu cei dragi.

Odată ce ai ales valetul auto,ai ales un profesionist clar. Acesta va veni să preia maşina şi să o ducă în service, la vulcanizare sau spălătorie în locul tău. Acesta este serviciul lui, iar tu poţi sta liniştit, pentru că totul este sigur şi garantat.

Cât costă un valet auto

Dacă te gândeşti că serviciile oferite de valeţii auto de la Valetino sunt scumpe, să ştii că te înşeli! Preţurile încep de la 39 de lei, adică trei cafele! Cât costă şi valorează timpul tău?! Cu siguranţă mai mult de atât!

Toate tarifele le găseşti detaliate pe site şi sunt cât se poate de accesibile şi avantajoase. Maşina este asigurată, se face proces verbal de primire şi, la final, de recepţie a maşinii, valetul va face exact ce îi ceri, iar tu te poţi ocupa de alte lucruri mai plăcute – ce poate fi mai cool de atât?!

Timpul este valoros iar Valetino.ro te ajută să îl petreci plăcut oferindu-ţi un valet auto care să se ocupe de maşină în locul tău! 

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!