(P) Servicii de închirieri autocare și microbuze moderne și deferite tipuri de servicii transport.

De Unica.ro, pe

Există multe companii în România care oferă servicii de închirieri autocare și microbuze precum și diferite servicii de transport. Puține companii însă reușesc să furnizeze servicii de acest gen de calitate foarte bună!

Dacă sunteți în căutarea unei companii, cu foarte multă experiență, acumulată timp îndelungat, pentru furnizarea de servicii de inchirieri autocare Bucuresti, microbuze sau diferite tipuri de servicii de transport, puteți apela cu încredere la compania SC TRANSCAR SRL. Această companie reușește cu succes de 18 ani de zile să pună la dispoziția partenerilor săi servicii de inchirieri microbuze Bucuresti, autocare, servicii de transport intern și internațional, transport salariați, transport copii, transport la aeroport și de la aeroport, transport tip business, transport ecumenic, etc.

Ce fel de autocare si microbuze puteți închiria de la compania TRANSCAR SRL?

Toate mașinile din flota companiei TRANSCAR SRL sunt sigure, moderne și foarte bine utilate. Verificările tehnice sunt făcute la zi, dotările sunt moderne – aer condiționat, toalete onboard, sisteme speciale de iluminat pentru citit, sisteme de sonorizare cu DVD, etc. Microbuzele și autocarele companiei fac față cu succes la cele mai mari exigențe, sunt de tip Mercedes, ISUZU, IVECO, Volvo, etc. Pot fi închiriate fără probleme pentru excursii realizate la distanțe mari, în România sau în străinătate, pentru transportul persoanelor la evenimente speciale precum nunți, botezuri, petreceri de absolvire sau alte ocazii de acest gen.

Toți șoferii cu care colaborează compania TRANSCAR SRL sunt profesioniști în adevăratul sens al cuvântului, sunt foarte amabili și atenți cu pasagerii și au foarte mulți kilometri parcurși de-a lungul timpului.

Dacă sunteți interesat de servicii sigure și moderne de transport copii la școală, after school, grădiniță sau alte tipuri de instituții de învățământ, puteți solicita chiar acum o ofertă avantajoasă din partea oricărui reprezentant al companiei SC TRANSCAR SRL. Este suficient să apelați numărul de telefon postat pe site sau să completați formularul de contact pentru a obține acest lucru.

În ce localități din România pot fi contractate toate aceste tipuri de servicii închirieri și servicii de transport?

Compania are filiale deschise în următoarele localități: București, Ilfov, Zimnicea, Alexandria, Videle, Turnu Măgurele și Roșiorii de Vede. Nu este deloc greșit să solicite oferte de servicii inclusiv companiile sau persoanele fizice care se află și în alte localități, mai ales cele apropiate de toate aceste locații. Uneori există soluții de transport și pentru solicitări venite din alte localități.

Recomandăm și serviciile TRANSCAR SRL pentru transport la aeroport sau de la aeroport pentru grupuri sau pentru persoane individuale. TRANSCAR SRL poate transporta orice tip de grup la oricare dintre aeroporturile din România în condiții de confort și siguranță deplină.

Dacă aveți o întâlnire de afaceri în străinătate sau în țară, puteți conta pe sprijinul aceleiași companii. Rețineți faptul că această colaborare este avantajoasă și din punctul de vedere al prețurilor. Toate prețurile serviciilor TRANSCAR SRL includ cheltuielile pentru șofer, cheltuielile pentru combustibil, cheltuielile pentru taxe și cheltuielile pentru asigurări!!

Contactați acum un reprezentant de la TRANSCAR SRL pentru detalii suplimentare foarte utile pentru călătoria grupului dumneavoastră!! DRUM BUN!

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!