(P) Cadouri speciale pentru aniversarea primului an de căsnicie

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 10 iunie 2021, 19:50

Aniversarea primului an de căsătorie este o ocazie specială care merită sărbătorită cum se cuvine. Ați spus DA, v-ați unit destinele, ați jurat iubire veșnică ați trăit împreună în cel mai intens mod primele 365 de zile în calitate de soț și soție. Denumită nunta de hârtie, acest prilej este ideal pentru a vă face primele cadouri speciale pentru a celebra cel dintâi din șirul lung al anilor pe care urmează să-i petreceți împreună. Iar pentru că simbolizează uniunea dintre voi doi și angajamentul pe care l-ați luat unul în fața celuilalt, nu puteți sărbători decât într-un mod pe care să vi-l amintiți toată viață. 

Și totuși, dacă te-ai întrebat ce cadou special să-i faci soțului sau soției la aniversarea primului an de căsnicie și nu ai nicio idee, iată câteva sugestii care te vor ajuta să-l faci, respectiv să o faci să zâmbească:

Cadouri pentru soț la aniversarea de un an de căsnicie

Aniversarea primului an trebuie să fie cu totul specială, așa că cel mai probabil te gândești să-i oferi soțului tău cel mai frumos cadou. Desigur, poate fi unul practic, inspirat din plăcerile sau pasiunile sale, la care să adaugi unul personalizat, cu iz simbolic. De exemplu, dacă partenerul tău este pasionat de tehnologie, atunci un gadget de ultimă generație poate fi perfect ca să-l surprinzi. Pentru că e denumită nunta de hârtie, un cadou pe suport de hârtie este de asemenea, inedit. Dacă sunteți aventurieri, alege să-i oferi bilete la un meci de fotbal la care să mergeți împreună sau niște bilete de avion pentru o destinație exotice. De asemenea, printre cadourile pentru bărbați cele mai populare se află cele amuzante, cum ar fi un dozator de bere, un set de accesorii pentru grătar sau un joc video. 

Nu te gândi la un cadou care să simbolizeze neapărat relația voastră, bărbații sunt adesea firi pragmatice, așa că surprinde-l cu un dar practic sau inspirat din micile sale plăceri. Alături, adaugă și ceva personalizat, care să-l ducă cu gândul la iubirea voastră, cum ar fi un set de brățări de cuplu, gravate cu data nunții voastre sau un album foto cu cele mai speciale momente din ultimul an. 

Cadouri pentru soție la aniversarea de un an de căsnicie

În ceea ce privește cadoul pentru soție la aniversarea primului an de căsătorie, aici ideile și opțiunile sunt mai multe. Poți alege de la o bijuterie, cum ar fi un colier sau o pereche de cercei și până la ceva simbolic, precum un portret al vostru, realizat special pentru această ocazie.

De asemenea, soția ta s-ar bucura să primească în dar o vacanță romantică în doi, un parfum, un set de lenjerie intimă ales de tine sau chiar un obiect vestimentar pe care știi că și-l dorește. 

În plus, ocazia nu poate trece fără a fi sărbătorită cum se cuvine. Oferă-i un buchet de flori și mergeți împreună să luați masa în oraș sau organizează o cină romantică în intimitatea casei voastre și surprinde-o cu un meniu special, cu atmosferă caldă și muzică în surdină. Dacă te pricepi, impresioneaz-o și mai mult și gătește-i ceva special. Veți petrece o seară în 2 care vă va face să vă declarați din nou unul altuia sentimentele, iubirea, aprecierea, respectul și recunoștința că vă aveți unul pe celălalt. 

Pe lângă micile cadouri pe care vi le faceți unul celuilalt, la aniversarea primului an de căsnicie puteți face planuri comune prin care să celebrați această ocazie specială. Gândiți-vă la o destinație și mergeți în vacanță, pentru o a doua lună de miere. Pe lângă cadouri, cel mai important este să strângeți noi și noi amintiri împreună, în calitatea voastră de soț și soție.

Sursa foto: pixabay.com

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!