(P) Ai grijă de pielea ta în fiecare noapte cu serumul regenerant Estee Lauder Advanced Night Repair

De Unica.ro pe
Dacă îți dorești un ten sănătos și strălucitor, atunci ar trebui să ai grijă de pielea ta și în timpul nopții, nu doar pe parcursul zilei. Specialiștii de la Estee Lauder au formulat un serum regenerant de ultimă generație, care stimulează și regenerează procesele de reparare ale pielii pe timp de noapte. Descoperă și tu Estee Lauder Advanced Night Repair, produsul de îngrijire care îți va transforma rutina de beauty!

De ce important să ai grijă de tenul tău și pe timpul nopții

Oricât te-ai strădui să ai grijă de pielea ta pe parcursul zilei, nu uita că ziua tenul tău intră în contact cu o mulțime de factori nocivi. Vorbim aici de poluare, raze UV, temperaturi scăzute sau vânt etc. Tocmai de aceea, noaptea, când tenul tău este perfect curățat, și pielea ia o pauză de la toți acești factori agresivi, e cel mai bun moment pentru a o hrăni în profunzime.

Cum acționează serumul regenerant Estee Lauder Advanced Night Repair

Serumul regenerant Estee Lauder Advanced Night Repair are la bază o tehnologie de ultimă generație, tehnologia Chronolux™. Aceasta nu numai că îmbunătățește aspectul pielii, dar reduce vizibil semnele îmbătrânirii de pe piele și hidratează în profunzime pielea, ajutând-o să aibă un aspect mai proaspăt, mai strălucitor.

Ingredientele active care au fost selectate special pentru compoziția serumului Estee Lauder Advanced Night Repair, printre care extractul din alge, ajută celulele pielii să neutralizeze ulterior până la 90% din radicalii liberi, factorii agresivi din mediul înconjurător care-și pun amprenta asupra pielii noastre.

Datorită acidului hialuronic prezent în compoziția serumului Estee Lauder Advanced Night Repair, liniile fine de pe ten sunt estompate, aspectul ridurilor este îmbunătățit, pielea devenind mai suplă, mai tonifiată.

Studiile au arătat că serumul regenerant Estee Lauder Advanced Night Repair este tolerat de toate tipurile de ten, indiferent de vârstă. Produsul este testat dermatologic și patentat până în 2033.

De ce să incluzi în rutina ta de îngrijire un serum regenerant

Primăvara este momentul perfect pentru o mulțime de tratamente cosmetice și tot acum este ideal să incluzi în rutina ta de beauty și un serum. Astfel, nu numai că îți vei ajuta pielea să-și revină după sezonul rece, dar o vei și pregăti pentru sezonul estival.

În plus, serumul regenerant Estee Lauder Advanced Night Repair acționează și asupra uniformizării nuanței tenului, drept urmare este cu adevărat un must-have primăvara aceasta, pentru orice femeie căreia îi place să aibă grijă de tenul ei. Profită de fiecare secundă a somnului tău de frumusețe și încearcă chiar acum serumul regenerant Estee Lauder Advanced Night Repair!