Ești invitat la PARTY cu #MuzicaAia! Hai la dans cu Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Vlad Drăgulin, Emma de la ZU și Tea Teodorescu

RADIOAVENTURA 2022, cea mai mișto campanie de radio care se desfășoară în această perioadă de-a lungul și de-a latul României, se încheie vineri, 1 iulie, cu un ZUper party cu #MuzicaAia, la K Tribute, Podu Olt, Brașov, începând cu ora 20:00.

Hai la dans cu Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Vlad Drăgulin, Emma de la ZU și Tea Teodorescu, dar nu uita că ZUrlii au și invitațispeciali. Andia, Spike și DJ Popoviciu care vor avea grijă de starea ta de bine cu cele mai tari hituri.

Această petrecere este un prilej numai bun pentru ZUper echipa care a cutreierat România să mulțumească fiecărui membru din frumoasa comunitate ZU pentru toate experiențele trăite în RadioAventura, pentru fiecare mesaj, zâmbet și îmbrățișare, cu un party de neuitat, vinerea asta, la K-Tribute în Brașov.

Biletele sunt disponibile online pe bilete.radiozu.rowww.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/retea.

„Mulțumim pentru că faci parte din #RadioAventura! Te așteptăm la party, să facem și din acest apus un moment de pus pe repeat.”, spune Mihai Morar.

Accesul tuturor participanților, indiferent de vârstă, este permis în locație doar pe bază de bilet. Având în vedere că evenimentul este organizat într-o locație în care se comercializează și consumă alcool, recomandarea organizatorului este de a evita pe cât posibil participarea copiilor sub 14 ani. Minorii vor avea acces în locație doar însoțiți de un adult care să fie responsabil de ei pe toată durata de desfășurare a evenimentului.

După achiziționarea biletelor, este necesar să contactați locația (la numarul de telefon 0756.88.44.88) dacă va doriți rezervarea unei mese.

Let’s party!

Urmărește-ne călătoria LIVE pe pagina de Facebook Radio ZU, pe pagina de YouTube Radio ZU sau pe https://radiozu.ro/radioaventura
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!