Care sunt cele mai moderne modele de încălțăminte în acest sezon? Sfătuim

Încălțămintea este unul dintre articolele de bază ale garderobei. Cu ajutorul unor pantofi bine aleși, ne putem asigura confortul de zi cu zi, un aspect modern și o excelentă subliniere a întregii ținute. Sezonul primăvară-vară 2022 este dominat, printre altele, de șlapii pe platformă, sandale cu șnururi și pantofii sport albi clasici și comozi. Ce altceva va fi la modă în acest sezon și ce pantofi putem alege?

Modele excelente de la creatori celebri

Vara este momentul perfect al anului pentru reîmprospătarea garderobei. Cu ajutorul tendințelor actuale, putem crea ținuta perfectă și adapta încălțămintea în așa fel încât întregul look să fie modern și confortabil. La prima vedere își fac apariția șlapii de damă. Este o încălțăminte foarte populară pentru zilele caniculare, excursiile de vacanță și plimbările prin oraș. În șlapi, piciorul respiră perfect, ne asigurăm confort termic și comoditate. Sezonul acesta, însă, ne oferă posibilitatea de a experimenta cu acest tipar de încălțăminte. Șlapii cu platformă sunt un hit pe podiumul de modă. Adaugă centimetri în plus și încredere în sine la fiecare pas. Șlapii sunt foarte comozi, ușori si respirabili în același timp. Cunoscutul designer Karl Lagerfeld ne oferă în colecțiile sale de încălțăminte atât pantofi sport, cât și șlapi de damă. Nu vor lipsi nici șlapii pe platformă – adică hit-ul sezonului primăvară-vară 2022. Urmând eleganța clasică, merită să alegem pantofi negri, dar albul revine veșnic în grații – considerat „al doilea negru” printre vizionarii populari ai modei.

Sandale, adidași și închidere la gleznă – caracteristici ale încălțămintei la modă din acest sezon

Când se încălzește, sandalele își joacă rolul perfect. Sunt mai interesante decât șlapii clasici, pot avea mai multe ornamente și posibilități de purtare. Aceste sandale la modă în acest sezon se evidențiază prin construcția lor – sunt împletite din șnurulețe. Este o croială foarte elegantă, care va place oricărei femei care are grijă de finisările elegante ale ținutelor sale. A doua ediție include sandale și pantofi cu talpa plată, legați sau cu închidere la gleznă – un accent foarte feminin care subliniază perfect delicatețea si sex appeal-ul fiecărei femei. Printre pantofii sport se evidențiază popularii adidași albi. Deși unii sunt precauți cu această culoare de pantofi, designerii sunt de acord – nu este deloc depășită, ci capătă o nouă față de modă. Pantofii Polo Ralph Lauren sunt disponibili în diverse versiuni, unde găsim inclusiv teniși albi cu sigla caracteristică, care se potrivesc perfect cu tendințele actuale. Printre colecțiile designerului, vom vedea și mocasini sau sneakerși – vara merită să ne concentrăm pe confortul smart casual pentru combinații de bază ale stilurilor.

Încălțămintea se schimbă în fiecare sezon – există sugestii din ce în ce mai noi de croială, combinații de culori și modele îndrăznețe cu ornamente intense. Cu toate acestea, există modele care rămân mulți ani și chiar decenii în gloria preferințelor fashioniștilor. Negrul clasic, care a deschis lumina pentru alb, merge mână în mână cu nuanțele pastelate, iar croielile simple sunt întrerupte de idei și accesorii noi. Pantofii sport clasici, șlapii cu platformă sau pantofii atemporali Mary Jane cu o curea în partea superioară a labei piciorului reprezintă un must have al sezonului și încălțăminte pentru fiecare ocazie.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!